ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μαζί στη Μελίκη χτες Δελιόπουλος και Σαρακατσιάνος – μαζί και στις εκλογές;

Μαζί στη Μελίκη χτες Δελιόπουλος και Σαρακατσιάνος – μαζί και στις εκλογές;

Αν και οι δημοτικές εκλογές του 2019 αργούν ακόμα, πολλά είναι τα σενάρια με υποψήφιους και τους συνδυασμούς που ξεκίνησαν από τώρα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος παρακολούθησε μαζί με τον αντιδήμαρχο Μελίκης Νίκο Σαρακατσιάνο τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού της Μελίκης χτες το βράδυ.

Κάποια σενάρια τους θέλουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια το 2019 κάποια άλλα και πάλι στο ίδιο.

Ο χρόνος θα δείξει..

4 Comments

  • το χρημα πολλοι εμισησαν την δοξα ομωσ κανεισ.αλλα στισ μερεσ μασ ουτε το χρημα.

  • Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΚΙΔΗ.ΜΑΖΙ 100%.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

  • Και τα δύο αυτά πρόσωπα είναι καταξιωμένοι πολίτες του Δήμου μας. Ο Νίκος Σαρακατσάνος ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων , υπομονητικός που δεν δέχεται προσβολές στο πρόσωπο του με τίποτε. Θεωρώ αδύνατον να είναι υποψήφιος με τον νύν Δήμαρχο αν τελικά ο σημερινός Δήμαρχος αποφασίσει να είναι ξανά υποψήφιος. Ο Στέφανος Δελιόπουλος επιτυχημένος επιστήμονας και επιτυχημένος στο πόστο που του ανέθεσε ο Δήμαρχος. Μέχρι εκεί όμως. Επαναλαμβάνω πως δεν γνωρίζω αν θα είναι υποψήφιος το 2019 ο Γκυρίνης. Αναρωτιέμαι όμως αν είναι υποψήφιος ο Στέφανος μπορεί να είναι υποψήφιος ξανά μαζί του? Πόσες προσβολές ακόμη μπορεί να δεχθεί στο πρόσωπο του? Τον προηγούμενο χρόνο δημόσια τον προσέβαλε σε γνωστό ουζερί τις πόλης μας, και πρόσφατα για ασήμαντο πρόβλημα που την ευθύνη είχε ο ίδιος ο Δήμαρχος το προσέβαλε για δεύτερη φορά. Και αυτά δεν είναι άγνωστα βωά ο κόσμος . Ο χρόνος θα δήξει το τι θα πράξει και οι πολίτες θα τον αξιολογήσουν. Επομένως θεωρώ αδύνατον να είναι υποψήφιοι το 2019 μαζί τουλάχιστον με τον σημερινό Δήμαρχο αν τελικά τολμήσει να είναι υποψήφιος.

  • ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *