ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αγκαθιά – Νάουσα 1-1: Ντέρμπι με τα όλα του!

Αγκαθιά – Νάουσα 1-1: Ντέρμπι με τα όλα του!

Ρεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας ανάμεσα στην Αγκαθιά και τη Νάουσα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Αγκαθιάς το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Το ντέρμπι τα είχε όλα. Δυνατές μονομαχίες, διαμαρτυρίες, παράπονα προς τη διαιτησία και μεγάλο πάθος για το αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 23′ να ανοίξουν το σκορ όταν το πέναλτι του Ντέλλα απέκρουσε ο Κωστογλίδης.

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 57′ ο Ντέλλας έβγαλε την μπαλιά και ο Ηλιάδης πέτυχε το 0-1 για τη Νάουσα.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Κελεσίδης θα αντικρίσει 2η κίτρινη κάρτα. Τρία λεπτά αργότερα την πόρτα των αποδυτηρίων θα δει και ο Ηλιάδης της Νάουσας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η μπάλα θα γίνει διεκδικήσιμη στην περιοχή της Νάουσας με τους Κίτσα και Ζάχο να βρίσκονται στο έδαφος. Η πρώτη υπόδειξη του διαιτητή Μαυρίδη θα είναι επιθετικό φάουλ. Ακολούθησε ένταση με πολλές διαμαρτυρίες από την πλευρά της Αγκαθιάς.

Με παρέμβαση του βοηθού Παπαδάκη, ο διαιτητής άλλαξε απόφαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κίτσας που ισοφάρισε για την Αγκαθιά σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαιτητική τριπλέτα (Μαυρίδης και βοηθοί Παπαδάκης – Κωστούλης) άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Γήπεδο Αγκαθιάς:

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

2 Comments

  • Μπράβο στην Διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς για το πολλή καλό γήπεδο που έχει,κ μπράβο στον κόσμο της ,που πάντα καταφέρνει να έχει τόσο κόσμο.

  • pio poli kosmo mazevi i angathia apo tin veroia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *