Στη Βέροια έγινε σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 η κηδεία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση, στην οδό Θεοδώρου Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης έξω από το γήπεδο του Άρη.
Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το πρωί στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας, προκειμένου να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του.
Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν πολλοί συμμαθητές του αείμνηστου Άλκη, αλλά και φίλαθλοι όλων των ομάδων.
Το παρών στην κηδεία έδωσαν, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα δεκάδες στεφάνια από ομάδες, συνδέσμους, συγγενείς, συμμαθητές και φορείς, ξεχωρίζει και ένα στεφάνι που προέρχεται από την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία και εκείνη είχε βρει φρικτό θάνατο, με την εξής λεζάντα: «Καλή αντάμωση με την Ελένη μας».
Δείτε του Veriotis.gr:
Αφήστε μια απάντηση