ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Χάλκινη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης η Στεφανίδη του Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας

Χάλκινη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης η Στεφανίδη του Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας

Με απόλυτη επιτυχία και έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών και Γυναικών του 2026, που φιλοξένησε συνολικά 400 αθλητές και αθλήτριες, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στο φετινό πρωτάθλημα, αφιερωμένο στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Παλαιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» εκπροσωπήθηκε από τους, Ναταλία Στεφανίδη και Κυριάκο Ραφαήλ Ζαρκογιάννη, με την Στεφανίδη να κατακτά άλλο ένα μετάλλιο όπως μας έχει συνηθίσει, με την 3η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία των 53ων κιλών γυναικείας πάλης.

Ο Ζαρκογιάννης ξεκίνησε την διοργάνωση με νίκη στα 70 κιλά ελευθέρας πάλης αλλά στη διάρκεια και στον αγώνα που θα τον έστελνε στον μικρό τελικό και στη διεκδίκηση ενός χάλκινου μεταλλίου, δεν τα κατάφερε. Το γεγονός ότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία τον έφερε στην διοργάνωση ανεπαρκώς προπονημένω, παρόλα αυτά επέδειξε αγωνιστικότητα και πάθος για διάκριση.

Τα συγχαρητήρια προς τους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου, εξέφρασε εκπροσωπώντας το Δ.Σ. ο πρόεδρος του συλλόγου Τσακυρίδης Ελευθέριος!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *