ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποδοκιμάστηκε ο Χρήστος Αντωνίου στην κατάθεση των στεφάνων στην Αλεξάνδρεια

Αποδοκιμάστηκε ο Χρήστος Αντωνίου στην κατάθεση των στεφάνων στην Αλεξάνδρεια

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των στεφάνων στο άγαλμα του Ηρώου σήμερα στην Αλεξάνδρεια, ακούστηκαν φωνές αποδοκιμασίας προς τον βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρώτος στεφάνι στο Ηρώο εκ μέρους της κυβέρνησης και στη διάρκεια της κατάθεσης ακούστηκαν αντρικές και γυναικείες φωνές που αποδοκίμασαν τον βουλευτή φωνάζοντας “Προδότες, προδώσατε τη Μακεδονία, και ντροπή”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν δυνάμεις της αστυνομίας και της ασφάλειας στον χώρο.

16 Comments

  • Είσαι μεγάλος τρομπας και εσύ και όλοι μαζί που σε ακολουθούν…..ΝΤΡΟΠΗ

  • Και λίγα του είπαν

  • Καλά η ……….. κάποιον πάει σύννεφο δεν άκουσα να κραζεται όταν ο Μητσοτάκης τα έκανε όλα αυτά με τον Σαμαρά τον………Και κατι ακόμα καιρός είναι να ξυπνήσετε και αρχίστε από αυτούς που ρήμαξαν την χώρα και αυτήν την στιγμή ολόκληρος λαός παλεύει να σταθεί στα πόδια του . Αμαθείς και αγράμματοι όπου φυσάει ο άνεμος είστε.

    • Εσύ τελείωσε πρώτα την τετάρτη και μετά σχολίασε!

    • Και εσύ καθόλου τρομπας.Αυτα που γράφεις δεν έχουν καμία συνοχή.

  • Δέν έπρεπε νά γίνει αυτό, αλλά από τήν άλλη τό μόνο πού ψήφιζε στήν βουλή ήταν ναι σέ όλα, τό κόμμα βέβαια πρώτα, ίσως καί ό μισθός, αλλά όταν ο βουλευτής αντιπροσωπεύει τόν κόσμο πού τόν έστειλε στήν βουλή, πρέπει νά ακολουθεί τόν κόσμο πού βεβαίως καί τόν πληρώνει με τούς φόρους του. Ο Αντωνίου έκανε τήν επιλογή του καί οι εκλογές είναι σέ λίγο γιά αυτό πρέπει νά προσέξει ό κάθε ένας από εμάς τί θά ρίξει στις κάλπες διότι αυτό θά τόν ακολουθεί.

  • Τη Μακεδονία πρόδωσαν μονο ρε παιδια?το οτι ξεπουλησαν τη χωρα,την εξαθλίωσαν ακομη περισσότερο ενω ταυτόχρονα μας πουλάνε φουμαρα οτι εχουν σχέδιο και τρωμε τα επιδόματα που μας πετούν σαν αδέσποτα δεν σας ενοχλει?έλεος τοσα Χρόνια δεν είδα να αποδοκιμαζετε την δήθεν Αριστερά Τώρα σας πήρε ο πονος όλους

  • Θα ήθελα να ακούσω την άποψη των υποψηφίων δημάρχων για την συμπεριφορά του βουλευτή στο θέμα του μακεδονικού

  • Ηταν ακριβές οι ντομάτες. Την γλύτωσε.

  • Ο αναμάρτητος στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ πρώτος το λίθο βαλε το.

    • Τσακ δεν το σώζετε με τίποτα. Ο αμαρτωλός είναι αυτός που υπέγραψε και αυτός είναι ο Τσίπρας και οι λοιποί αριστεροί ανθέλληνες, μαζί με κάτι ακροδεξιά ανδρείκελα όπως η Κουντουρά.
      ΣΥΡΙΖΑ πίσω στο 3%.

  • Το να καταθέτουν στεφάνι για τους Ήρωες μιας αμιγώς Ελληνοχριστιανικής Επαναστάσεως και τους δημιουργούς του Ελληνορθοδόξου μας Κράτους που Εκείνοι ίδρυσαν «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» οι Αιγαιοψάρηδες διεθνιστές και οι… ουδετερόθρησκοι* είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της καπηλείας.

    * Με τέτοιους νεολογισμούς καμουφλάρουν, νομίζουν, το χριστιανοφοβικό τους μίσος οι σύγχρονοι αντιχριστιανοί.

  • Σε δύο μήνες να σας δω στις κάλπες.Να φύγουν πριν ξεπουλήσουν Αιγαίο και Θράκη.

  • ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 8000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΣΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 7000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ”οι εντολοδοχοι”ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!

  • ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ,ΑΝ ΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΕΙΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…..

  • Εσείς εδώ όλοι που σχολιάζεται χθές που ήσασταν??εγώ είμαι αυτή που ακούγεται πολύ περισσότερο και δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ ούτε όμως κ η άλλη κυρία όπως λέει κάποιος κύριος!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *