ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δεν χαλάει χατίρια το OLIVE, για 10 μέρες ακόμα η Γιορτή Μπύρας και διπλή βραδιά ναργιλέ! (εικόνες)

Δεν χαλάει χατίρια το OLIVE, για 10 μέρες ακόμα η Γιορτή Μπύρας και διπλή βραδιά ναργιλέ! (εικόνες)

Εμπλουτίζει διαρκώς την κάβα του με νέα ποιοτικά είδη μπύρας που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στον όμορφο χώρο του

H  Γιορτή Μπύρας που απολαύσαμε στη διάρκεια του Ιουλίου και σας άρεσε πολύ, συνεχίζεται και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου αλλά και μέχρι τις 20 Ιουλίου στο OLIVE Bistro Wine Bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, παίρνοντας παράταση ακόμα 10 ημερών.

Στη διάρκεια της γιορτής μπορείτε να απολαύσετε τις γνωστές βαρελίσιες μπύρες του OLIVE σε μοναδικές τιμές.

Δείτε:

Επιπλέον στο OLIVE Bistro Wine Bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας απολαμβάνετε τις γεύσεις του νόστιμου καταλόγου του σε συνδυασμό με μία από τις 10 νέες φιάλες μπύρας και 4 νέες βαρελίσιες!

Τσέχικες μπύρες Primator και Σκωτσέζικες μπύρες Brewdog, σερβιρισμένες πάντα παγωμένες σε ειδικό ποτήρι!

Εκτάκτως την Παρασκευή (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών την Τετάρτη) και κανονικά την Κυριακή Βραδιά Ναργιλέ για τους απαιτητικούς!  

Burger Nights

Την Κυριακή 7 Ιουλίου και κάθε Κυριακή το OLIVE σας περιμένει με τις Burger Nights του.

Δοκιμάζετε με κάθε burger μία βαρελίσια μπύρα ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν ξεχνάμε τις steaks!

Απολαύστε υπέροχες γεύσεις από steaks όπως:

  • Strip loin
  • Rib eye
  • T-bone
  • Tomahawk
  • Porter house

OLIVE Bistro Wine Bar

Πεζόδρομος Αλεξάνδρειας

Τηλέφωνο:  698 738 8020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *