ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Έκαναν παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Έκαναν παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Στο πλαίσιο της Μέρας πανελλαδικής δράσης για την υγεία, χτες Τρίτη 7 Απριλίου 2020, παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αλεξάνδρειας.

Κατατέθηκε ψήφισμα εκατοντάδων Εργατικών Κέντρων,Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και Σωματείων για Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και των Δικαιωμάτων των Εργαζομένων. Στη κινητοποίηση συμμετείχε και ο εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αλεξάνδρειας, Ιακωβίδης Ηλίας ο οποίος ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υγειονομικό υλικό.

Από την επίσκεψη έγινε φανερό ότι οι γιατροί και οι υγειονομικοί στη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας πολεμούν χωρίς όπλα.

Το σύνθημα “ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ/ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ/ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ/ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ” στο πανό των συνδικάτων είναι η κόκκινη γραμμή πίσω απο την οποία δεν μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι και τα λαικά στρώματα.

Για να μην πληρώσει ξανά ο λαός την κρίση του συστήματος που πάνω απο το κοινωνικό αγαθό της υγείας βάζει τα κέρδη των μονοπωλίων.

 

 

 

 

6 Comments

  • Οι κύριοι είναι γιατροί; Τι ακριβώς γράψανε στο sms και μετακινήθηκαν; Αλλά τι περιμένεις από το ΚΚΕ; Τα ίδια με την Εκκλησία. Ξύλινη γλώσσα και προτάσεις εκτός τόπου και χρόνου. Επίταξη δομών υγείας λέει. Γιατί; Γίναμε Ιταλία και πεθάνει ο κόσμος στους δρόμους; Όχι. Μια χαρά κράτα το σύστημα μας. Όσο για τις προσλήψεις, μπορείτε να μπείτε στο διαυγεια και να τις δείτε. Αν περιμέναμε από το ΚΚΕ, τώρα θα κρυβαμε θύματα όπως στην κομμουνιστική Κίνα που είχε “λιγότερα” συνολικά θύματα από μια μέρα στην Ευρώπη. Παραμύθια τέλος.

  • 3 και ο κούκος, συγκλονιστηκε το σύστημα

  • αντε απο δω κουμουνια μονο λογια λογια αλλα η τσεπη δικια σας σας γνωρισα απο κοντα φθανει σας βαρεθηκαμε

  • Τα επιχειρήματα σας ,και των τριών, είναι ad hominem. Και ένα ad hominem επιχείρημα αντικρούεται μόνο με ένα άλλο ad hominem επιχείρημα. Κάτι που οι κομμουνιστές δεν κάνουμε ποτέ.

    “Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem[1] (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και αποτελεί λογική πλάνη[2], η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος[1][2][3]. Το επιχείρημα ad hominem αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες λογικές πλάνες και βρίσκει τη θέση του στα συγγράμματα εισαγωγής στη λογική και στην κριτική σκέψη. Τόσο η ίδια η πλάνη, όσο και οι κατηγορίες περί εφαρμογής της καταδικάζονται στην διαλεκτική. Είναι αποτελεσματική ρητορική τεχνική και χρησιμοποιείται συχνά, παρά το είναι εγγενώς εσφαλμένη και επιπλέον στερείται λεπτότητας. ”

    Το μόνο που αξίζει να ειπωθεί είναι οτι Η ΣΙΩΠΗ ΕΣΠΑΣΕ, απο χιλιάδες εργαζομένους τόσο στην υγεία οσο και σε κλάδους που τα μέτρα παραβιάζονται στο όνομα του κέρδους. Για τα υπόλοιπα “εις αύριον τα σπουδαία”

    • Βρε ουστ, υποκριτές, που μόλις ζήτησαν βοήθεια από τους βουλευτές σας, άρχισαν τα ad hominem μέχρι να ξεχαστεί το θέμα, γιατί ως γνωστόν οι αριστεροί κάνουν φιλανθρωπία με τα λεφτά των άλλων. Επίσης, καταλαβαίνω ότι το διαύγεια είναι λίγο δύσκολο στον χειρισμό ,αλλά για μη αριστερούς είναι διαυγές και λέει την αλήθεια για τις προσλήψεις που έγιναν και γίνονται καθημερινά. Κουκουε τέλος 5% είστε από το εκλογικό σώμα, δηλαδή η τελευταία τρύπα του ζουρνά της κοινωνίας. Δεινόσαυροι της πολιτικής.

  • Όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν το 50ρικο και πηγαίνουν στο Κεντρο Υγείας και μάτια έχουν να δουν τα χάλια και αυτιά για να ακούσουν τα οσα τους λένε οι μαχόμενοι γιατροί και όχι τα πειθήνια όργανα της κάθε κυβέρνηση, που εξαργυρώνουν μια θέση με τη σιωπή τους.

    Όσο για τα νεοφιλελε φασισταρια σαν και σας η απάντηση είναι οτι “οσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *