ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ;

Εκδόσεις: Λιβάνη

Συγγραφέας: Kobi Yamada

Προτεινομένη Ηλικία: 4+ Ετών 

«Μια μέρα, εκεί που περπατούσα, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου μια ιδέα»

Ένα αγόρι συναντά καθώς περπατά, μια ιδέα. Δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπροστά του. Σκέφτεται να μην ασχοληθεί μαζί της ή ακόμη και να την εγκαταλείψει. Όμως η ιδέα του τον ακολουθεί όπου και αν πάει. Το μικρό αγόρι σκέφτεται τι θα πούνε οι άλλοι γι’ αυτήν την ιδέα. Όμως αμέσως συνειδητοποιεί πως δίπλα της είναι ευτυχισμένος. Περνώντας ο καιρός η ιδέα μεγαλώνει. Γίνονται φίλοι και το αγόρι την δείχνει στους άλλους. Τα σχόλια και οι απόψεις τους τον κάνουν για στιγμή να την εγκαταλείψει. Τι λέτε μπορεί χωρίς την ιδέα του; Θα επιστρέψει σε εκείνη και αν ναι τι μπορεί να κάνει με μια ιδέα;

Ένα βιβλίο στολίδι σε κάθε σπίτι, σε κάθε τάξη, για κάθε άνθρωπο. Συναρπαστικά μεγαλειώδες, ουσιαστικό και αυθεντικό. Μια ιστορία που αφήνει στα παιδιά διάφορα μηνύματα, τα βάζει να σκεφτούν και να ανοίξουν το μυαλό τους στις όποιες ιδέες. Υπέροχη εικονογράφηση, καταπληκτικό κείμενο, βαθύ και ουσιαστικό. Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να κυνηγούν τις δικές τους ιδέες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *