ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι υπάλληλοι του δήμου Αλεξάνδρειας στον Πράσινο Κήπο (φώτο-βίντεο)

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι υπάλληλοι του δήμου Αλεξάνδρειας στον Πράσινο Κήπο (φώτο-βίντεο)

Το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου οι υπάλληλοι του δήμου Αλεξάνδρειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ στην Αλεξάνδρεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα.

Ευχές, ωραίες γεύσεις αλλά και χοροί συνόδευσαν την εκδήλωση.

Τυχερός του φλουριού ο Απόστολος Σαμαράς ο οποίος πριν κόψει την βασιλόπιτα έστειλε μήνυμα ενότητας ανάμεσα στους υπαλλήλους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 Comments

  • Στη σημερινή εποχή τις αυθαιρεσίας και τις αυταρχικότητας που ζείτε και ζούμε το σύνθημα είναι ένα. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες. Αυτό ήτανε και το σύνθημα του γέρου τις Δημοκρατίας του Αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου.

    • Τι εννοεί ο ποιητής???

  • Σωστά τα είπε ο Πρόεδρος ενωμένοι και αγαπημένοι διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαστε χωρίς να φοβάστε ΚΑΝΕΝΑΝ!! !! Και εγώ θα πρόσθετα απομονώστε και την ομάδα Ρούφ…

  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ?

    • ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΎΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ.

  • Απουσίαζαν ο σκοταδισμός και η ομίχλη. Τα παιδιά όμως το γλέντησαν με την ψυχή τους και μπράβο τους . Και του χρόνου με υγεία πρώτα από όλα.

  • Ανώνυμε 11: 27 γιατί απορείς για την απουσία τους? Οι άνθρωποι πήγαν να κόψουν την πίτα τους και να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές δεν ήθελαν και εκείνες τις λίγες ώρες να μαυρίσει η ψυχή τους.

  • Από ότι αντιλαμβάνομαι η δημοτική αρχή απουσίαζε επειδή είχε …. Σύσκεψη για σύνταξη μελετών για την….. πράσινη ανάπτυξη για να βρούνε τρόπο να μαζέψουν τα σκουπίδια που στα χωριά μας είναι βουνά να μαζέψουν τα σκυλιά και τις σκύλες που δεν συμμαζεύονται με τίποτα και ένα σωρό άλλα προβλήματα όπως η ανάγνωση προγραμμάτων τις ευρωπαϊκής ένωσης και ένα σωρό άλλα προβλήματα που πρέπει να …… λυθούν. Για αυτό ήτανε και απούσα από την εκδήλωση. Άντε και καλή χρονιά και καλή φώτιση στη διοίκηση. Τι να κάνει και ο Θεούλης μας ποιόν να προλάβει να φωτίσει .

  • Θέλω να πω στον ανώνυμο 6, 47, 10 πως πολύ καλά κάνανε οι υπάλληλοι και δεν κάλεσαν τους αιρετούς διότι ήτανε εκδήλωση του συνδικαλιστικού τους οργάνου. Αλλά και διαφορετικά να ήτανε γιατί να τους καλέσουνε? Ο δήμαρχος με την ανοχή και των υπολοίπων σέρνει τους υπαλλήλους πότε στα δικαστήρια πότε στην αποκεντρωμένη Περιφέρεια και πότε στην επιτροπή του άρθρου 152 εξαντλώντας τους οικονομικά και όχι μόνο. Με τις παράλογες και παράνομες αποφάσεις του που κρίθηκαν ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΚΥΡΕΣ από τα αρμόδια όργανα ο δήμαρχος εξακολουθεί να τους σέρνει στα δικαστήρια στερώντας τους όχι μόνο το οικονομικό σκέλος αλλά και την βαθμολογική τους εξέλιξη. Επομένως ποιος πρέπει να ντρέπεται? Οι υπάλληλοι ,η ο δήμαρχος που ενεργεί με τον άκρατο εγωισμό του?

  • ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ?ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ,ΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2 ΜΜ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝΕ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝΕ.

  • ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΙΤΙΔΑΣ Ε ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ.ΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΑΛΚΙΔΗ.ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  • ΑΓΑΠΗΤΗ 6.47.10 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η 2 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ……………ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ………..ΑΔΙΚΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΙΟΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ………… ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΙΒΛΗΜΑΤΑ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ.

  • ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ.ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΡΟΥΦ.

  • ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!

  • Φίλε Α Μ . Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν καλέσανε το Τόκα. Αν έγινε είναι μεγάλο λάθος γιατί. Ο Τόκας είναι Αντιδήμαρχος, από τους ευνοούμενους του Γκυρίνη με την ιδιότητα αυτή συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου. Επομένως ψήφησε είναι από αυτούς που ψήφησε το έκτρωμα του Οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας καταργώντας τον προηγούμενο και μάλιστα αναδρομικά!!!!! Επίσης μετέχει στην οικονομική επιτροπή και γνωρίζει πως όλες οι αποφάσεις με το θέμα αυτό κρίθηκαν ΑΚΥΡΕΣ ποια ήταν η θέση του? Ναι σε όλα!!! Και ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο Δριστάς και ο Παντόπουλος και ο Δελιόπουλος γνωρίζουν ότι υπάρχει υπάλληλος του Δήμου που πέραν από το μισθό του στο αμείβεται ως λογιστής και από το ΟΠΑΚΟΜ και από την ΚΕΔΑ για υπηρεσίες που προσφέρει εκτός ??? ωρών εργασίας. Λες και δεν υπάρχουν νέοι άνεργοι άνθρωποι λογιστές. Όλοι ξέρουν τα πάντα αλλά απλά είναι άβουλοι και υποκύπτουν στα κελεύσματα του …….. Μεγάλου αρχηγού!!!! Και αν τολμούν ας βγούνε υπεύθυνα να το διαψεύσουν για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

  • ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΉΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΗΜΟΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΕΣ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΈΣ ΟΓΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

    • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο δημος λειτουργεί στον αυτόματο γιατί η διοίκηση με τις ενέργειες της αυτο καταφερε. Άρα σπουδαία δουλειά κανοτν οι ευννοουμενοι υπαλληλοι του!!!!!Ας δωσουν ψυχη για αυτον τον δημο και για τον δημαρχο .! Για να αποδειξουν σε ολους και την αξια τους και οτι αδικα τους κατηγορουν Ας αφησουν τους αλλους σε μια γωνια ( εκει που τους εχουν φηλαδη) και ας δουλεψουν. Οσο προλαβουν δηλαδη γιατι δεν προλαβαινουν απο τις ανακρισεις. Τετοιες καταγγελιες πρωτη φορα. Λες κσι ειμαδτε ο δημος της Ν Υορκης.

  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ??ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΜΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΕΙ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΕΣ 1 ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΚΗΣ 10×10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΕΙΧΑΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΛΟ ΑΦΟΙ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΟΤΙΛΙ ΑΕ.ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.

  • Για να μην παρευρίσκεται η διοίκηση στην εκδήλωση μάλλον η πλειοψηφία το ήθελε και όχι η μειοψηφία!!!! Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες οι ανταποκριτές ΟΓΑ εξυπηρετούν τους δημοτες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑά εντος του ωαραριου τους βαση νομου. Η απασχόληση δημοσίου υπαλλήλου σε οποιαδηποτε άλλη εργασία όπως σε άλλα νομικά πρόσωπα (κεδα,οπακομ κλπ)ή στον ιδιωτικό τομέα απαιτείται απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου και υποχτεωτικα εργάζεται ΕΚΤΌΣ ωραρίου. Αυτο εξαλλου οριζεται και στην απόφαση του υπηρεσιακουυ. Οι ανταποκριτές δεν μπορούν να οριστούν ιδιώτες ενώ λογιστές μπορούν….. Ελπιζω ΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Έτσι για να μην αναγράφονται και αναλήθειες.

  • Ανώνυμε 7: 23: 36 Επιβεβαιώνεις την προηγούμενη ανάρτηση. Προφανώς και είσαι άνθρωπος τις Διοίκησης, η κάποιο παπαγαλάκι. Αλήθεια πως ξέρεις ότι μειοψηφία εργαζομένων δεν κάλεσαν το Δήμαρχο? Η ανάρτηση σου θυμίζει απολογία αλλά για την ταμπακέρα μούγκα. Σε ξανά ρωτώ δεν υπάρχουν νέοι άνεργοι συμπολίτες μας? Γιατί κάποιος να αμείβετε από το δήμο και από τις δύο επιχειρήσεις και να μην προσληφθεί ένας άνεργος νέος? Αν είχε την εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος το κείμενο τις ανάρτησης σου θα ήταν υποψήφιο για βραβείο παπαρίων, αυτά έδινε ο Λαζόπουλος.

  • ΤΑΣΟ ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ.ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?????

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΕΙΦΤΡΑ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΩΘΟΥΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΓΛΕΙΦΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟ ΤΑΣΟ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ ΕΤΣΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΓΛΕΙΦΤΡΕΣ.ΕΣΥ ΓΡΑΨΤΟ ΚΛΑΨΕΣ ΑΝ ΘΕΣ.ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

  • Η ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ Η ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ ΒΑ ΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ???????ΤΟ 2019 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΚΛΑΨΟΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ…………

  • ΤΑΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΜΑΡΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΝΤΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

  • ΕΠΕΙΔΉ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΠΑΚΟΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΠΛΗΡΗ???

  • Διαβάζοντας τις αναρτήσεις που σίγουρα οι πιο πολλές είναι υπαλλήλων αισθάνομαι πλήρη απογοήτευση για το άσχημο κλιμα και την κακια.εχδροτητα.προκαταληψη ,που υπάρχει μεταξύ συναδέλφων .Κριμα να μην σέβονταν ο ένας την ηλικία και την πορεία του κάθε συναδέλφου τους και να μην προσπαθούν να βοηθήσουν νο ένας τον άλλον μακριά από τη Διοίκηση…Ένας εξωτερικος παράγοντας αρκετά ενημερωμένος!!!!

  • 26 αναρτήσεις για μια κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων ήμαρτον πια δεν έχετε με τι άλλο σοβαρό να ασχοληθείτε ; Βοήθεια σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *