ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ posted by

Επίκεντρο της έκθεσης Freskon 2024 στη Θεσσαλονίκη το περίπτερο της Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος!

Επίκεντρο της έκθεσης Freskon 2024 στη Θεσσαλονίκη το περίπτερο της Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος!

Με super premium μπανάνες και άλλα προϊόντα της

Σε εξέλιξη βρίσκεται η FRESKON 2024, το σπουδαίο και διεθνές εκθεσιακό γεγονός για την αγορά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, που διοργανώνει κάθε χρόνο η HELEXPO – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και φέτος διαρκεί από τις 11 έως τις 13 Απριλίου.

Κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα της έκθεσης είναι το περίπτερο της γνωστής Ημαθιώτικης βιομηχανίας Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα της, με αιχμή του δόρατος τις παγκοσμίου φήμης μπανάνες Chiquita των οποίων είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και τις εμπορεύεται με ξεχωριστή επιτυχία στην ελληνική αγορά καθώς και τις μπανάνες «Don Alexander» που κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Οι μπανάνες «Don Alexander» αποτελούν ένα ξεχωριστό brand name της Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος που εκτός των άλλων παραπέμπει απευθείας και στον πατριάρχη της εταιρίας κ. Αλέκο  Σκουρτόπουλο, ο οποίος έχει εκτοξεύσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους της σε όλο τον κόσμο, έχοντας επάξιο διάδοχό του τον γιό του Σωτήρη Σκουρτόπουλο και συνεργάτες μια πλειάδα ικανών στελεχών οι οποίοι εργάζονται σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δημιουργικά και αυξανόμενα αποδοτικό.

Η Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος συμμετέχει στη Ferskon εδώ και χρόνια όπως και σε άλλες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι μπανάνες που εμπορεύεται, εισάγονται στην Ελλάδα απευθείας από την εταιρεία και ωριμάζουν σωστά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της βιομηχανίας στη Βέροια προσφέροντας για τον καταναλωτή ένα απίστευτα νόστιμο και super premium υγιεινό φρούτο.

Εκτός όμως από τις μπανάνες, για την εισαγωγή και εμπορία των οποίων, η Alexander S.A. – Σκουρτόπουλος κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά, η εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο εισαγωγέα λεμονιών στην Ελλάδα με προέλευση την Αργεντινή και τη Νότιο Αφρική ενώ στη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται οι ανανάδες και πολλά ακόμη φρέσκα φρούτα παράλληλα με τις παγκοσμίως διάσημες κομπόστες ροδάκινου της βιομηχανίας και πολλών ακόμη προϊόντων φρούτων και φρουτοσαλάτας.

Ατραξιόν του φετινού εκθεσιακού χώρου της εταιρείας στη Freskon είναι μια original Βραζιλιάνα με τη χαρακτηριστική στολή της, η οποία υποδέχεται όλους τους επισκέπτες και τους χαρίζει φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί της.

Ο εκθεσιακός χώρος της Alexnader S.A. – Σκουρτόπουλος βρίσκεται στο περίπτερο 13 – stand 25 της έκθεσης η οποία είναι ανοικτά σήμερα Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00. 

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *