ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και το cinemag.gr θεσμοθετούν μια υποτροφία ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Θόδωρο Αγγελόπουλο, η οποία θα φέρει το όνομά του και θα επιτρέψει σε έναν νέο ή μια νέα να παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου στην Ακαδημία Τέχνης ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Στο πλαίσιο αυτή της υποτροφίας, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και το cinemag.gr θα καλύψουν τα δίδακτρα για ολόκληρο…
τον κύκλο σπουδών (3 χρόνια), που περιλαμβάνει μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, σεναρίου, φωτισμού και άλλων πρακτικών πλευρών, καθώς και θεωρητικά μαθήματα. Η διαδικασία επιλογής, που θα γίνει από ειδική κριτική επιτροπή, θα βασιστεί σε δείγμα δουλειάς των υποψηφίων και απευθύνεται σε μόνιμους κατοίκους Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου.
Πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής και πιο συγκεκριμένα οι όροι του διαγωνισμού, οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων. Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουμε ειδική σελίδα στο cinemag.gr, που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία και στην οποία θα μπορείτε να δείτε όλους τους υποψηφίους, τις ταινίες τους και όλη τη διαδικασία μέχρι την τελική επιλογή.
e-go.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *