ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Προπονητής της Αλεξάνδρειας: Έχω μόνο 11 παίκτες, δεν έχουν έρθει οι μεταγραφές, ο ρόλος του προέδρου είναι να κάνει μεταγραφές

Προπονητής της Αλεξάνδρειας: Έχω μόνο 11 παίκτες, δεν έχουν έρθει οι μεταγραφές, ο ρόλος του προέδρου είναι να κάνει μεταγραφές

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της Αλεξάνδρειας με την Καρίτσα έκανε ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Απόστολος Παππάς δήλωσε τα εξής: 

Το έργο μας δυσκολεύει. Θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχτούμε για την Τετάρτη. Έρχεται ένα πολύ πιο δύσκολο το ματς την Τετάρτη. Τα παιδιά είναι κουρασμένα. Δώδεκα (12) είναι οι αθλητές που μπορούν να συμμετέχουν.  Αν βγάλουμε και τον Αλμύρα που τραυματίστηκε, μένουν 11. Πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα προσπαθήσουμε κυρίως ψυχολογικά να τονώσουμε τα παιδιά και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι σήμερα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν τα πράγματα όπως τα σχεδιάζουμε.

Ερώτηση: Οι καινούριες μεταγραφές πότε θα αγωνιστούν;

Απάντηση: Ας έρθουν οι μεταγραφές πρώτα και βλέπουμε.

Ερώτηση: Πιστεύετε ότι ο πρόεδρος θα κάνει μεταγραφές;

Απάντηση: Αυτός είναι ο ρόλος του. Να βοηθάει τα παιδιά στην οργάνωση, στη διοίκηση και να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες, γιατί χάθηκαν παίκτες πρωτοκλασσάτοι που δυστυχώς δεν αντικαταστάθηκαν.

9 Comments

  • akoyse na deis gialakia parte dromw olli mazi na pesei i omada na xekinisi i omada apo tin arxi me pedia pou pezoun gia tin alexandreia opws egine prin 3 xronia kouraasate oli sas den ginete ola me ta leyta ftnei

  • Οι μεταγραφές θα ρίξουμε τα τσιμέντα υπομονη

  • Σιγά μην σκιστεί καμμία ζαρτιερα

  • Καποιος θα βγει αληθινος συντομα και τα λαμογια οι ανυπαρκτοι και οι σκοτεινοι συμβουλατορες του προεδρου, τον κατηγορουσαν το καλοκαιρι γιατι ελεγε μονο αληθειες .Στηριξαν την καταστροφικη για το τοπικο ποδοσφαιρο αποφαση του μεγαλομετοχου να αφανισει μια ομαδα και να δημιουργησει μια αλλη η οποια το τοπικο στοιχειο παραγοντικα ποδοσφαιρικα προπονητικα ηταν εξαφανισμενο απο την αρχη τις σεζον.Τα καταστρεψατε ολα μην συνεχιζετε να ξευτιλιζετε μια ολοκληρη πολη σταματηστε να πληγωνεται ανηρωπους που πραγματικα νιωθουν κατι για το φετινο ποδοσφαιρικο πυροτεχνημα της πολης μας.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ….

  • ΦΥΓΕΤΕ όλοι σας. Ντροπιάζετε μια πόλη.

  • Με 12 ποδοσφαιριστες δεν συμμετειχε σε πρωταθλημα η ομαδα της Αλεξανδρειας ποτε απο τοτε που ιδρυθηκε .Εσεις το καταφερατε και αυτο .Τα ξενα… χρηματα δεν θα σωαουν την κατασταση προεδρε την ομαδα την αρρωστησες και γιατρεια δεν εχει.

  • Αυτοι που σε στηριξανε στη Γ.Συνελευση και σε πιστεψανε να ερθουν να σωσουν την ομαδα .Αυτοι οι αορατοι φιλαθλοι της ομαδας.Ουτε στο γηπεδο δεν ερχονται αλλα αποψη ειχαν και εχουν ακομη.Ας βρασουν κανενα ελληνικο καφε γιατι απο μπαλα .

  • i fanela einai varia gatia apo tin katerini kai esy proponite ……….. exeis rixei 3 omades mexri twra ti perimenes na kaneis edw tipote kalitero alla den ftes esu o proedros o asxetos fteei pou edioxe olla ta dika mas ta pedia kourasateeeee

    • ρε παιδια καιγομαι τα λεφτα ρε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *