ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σπουδαίες αναμετρήσεις το σαββατοκύριακο για την ακαδημία μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (πρόγραμμα)

Σπουδαίες αναμετρήσεις το σαββατοκύριακο για την ακαδημία μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (πρόγραμμα)

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση τω αγωνιστικών τμημάτων Μπάσκετ του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 27/01/2018 η Ανδρική ομάδα αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος Ανδρών την πολύ δυνατή ομάδα του ΑΟΚ Γουμέννισας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας με ώρα έναρξης στις 18.00 το απόγευμα και αναμένεται να προσελκύσει το φίλαθλο Μπασκετικό κοινό της πόλης μας, που θέλει να θαυμάσει για ακόμη μια φορά την πιο νεανική ομάδα που αγωνίζεται σε ανδρικό Πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική το ανδρικό τμήμα του Άθλου επικράτησε εκτός έδρας του Α.Σ.Κολινδρού και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του για να ανέβει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Άθλος θα αντιμετωπίσει στο κλειστό Δ.Βικέλας (Κυριακή 28/01 στις 10.00 π.μ.) την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας με στόχο την συνέχιση του αήττητου σερί που έχει μέχρι στιγμής η ομάδα της Αλεξάνδρειας (11 παιχνίδια-11 νίκες). Ο Άθλος έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην φάση των ομίλων αλλά η νίκη γοήτρου απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη όπως  ο Φίλιππος Βέροιας και μάλιστα εκτός έδρας  αποτελεί ξεχωριστό και σημαντικό κίνητρο.

Τέλος δυο φιλικά παιχνίδια περιμένουν την ομάδα Μίνι Κοριτσιών και την Προπαιδική ομάδα Αγοριών. Τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή 26/01 στις 17.00 το απόγευμα στα Γιαννιτσά την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών ενώ τα αγόρια θα τεθούν αντιμέτωποι με την αντίστοιχης ομάδας των Ικάρων το Σάββατο 27/01 στις 12.30 το μεσημέρι στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *