ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Μάνα και πατριός συνελήφθησαν για τη δολοφονία του γιου στην Κοζάνη

Μάνα και πατριός συνελήφθησαν για τη δολοφονία του γιου στην Κοζάνη

kozan1Με την κατηγορία της δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου συνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός του, με εντολή του εισαγγελέα Κοζάνης.

Ο άτυχος φοιτητής είχε εξαφανιστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και το πτώμα του είχε εντοπιστεί, επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα. Το πτώμα του άτυχου νεαρού ήταν σκεπασμένο με κλαδιά και θάμνους και είχε βρεθεί από κυνηγό.

Τόσο η μητέρα του, όσο και ο πατριός του είχαν βγει πολλές φορές στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναζητώντας τον νεαρό φοιτητή, παρά το ότι οι υποψίες για την εξαφάνισή του έπεφταν πάνω τους.

Σύμφωνα με το kozanmedia.gr, η μικρή κοινωνία της Σιάτιστας, όπου ζούσε η οικογένεια, έχει σοκαριστεί από την φρικτή αποκάλυψη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου είχαν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για την αγορά σπιτιού στο όνομά του και υπήρχαν συνεχείς διενέξεις μεταξύ τους. Το μοιραίο βράδυ, μετά από ακόμη έναν καυγά ανάμεσα στον Κωστή Πολύζο και τον πατριό του, ο τελευταίος τον σκότωσε και μαζί με τη μητέρα του 23χρονου τον μετέφεραν στο κτήμα του, όπου τον έθαψαν.

Αυτήν την ώρα, οι δύο δράστες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αργότερα θα μεταφερθούν στην Κοζάνη.

antenna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *