ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο του Π. Παντελίδη ο Θ. Σιδηρόπουλος γράφει..

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο του Π. Παντελίδη ο Θ. Σιδηρόπουλος γράφει..

THEMISΟ Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος Θέμης Σιδηρόπουλος έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές στο παρελθόν σχετικά με τα ατυχήματα στους δρόμους.

Πρόσφατα με αφορμή το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο κ. Σιδηρόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Καλό παράδεισο Παντελή,

Σπαρακτικές σκηνές σε κηδείες, σκηνές ακραίες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια του πόνου για την απώλεια αγαπητού προσώπου, ακούμε τη φράση « μα πως είναι δυνατόν», αυτή η φράση κρύβει τόση ανεμελιά, έλλειψη φαντασίας σε μια κοινωνία, τόση ανευθυνότητα. Ακραίες αντιδράσεις στο θάνατο μετά από ατύχημα γιατί το τελευταίο δεν περνά σχεδόν ποτέ από το μυαλό μερικών. Η συνειδητοποίηση έρχεται μετά, αλλά είναι τότε αργά. Συμπεριφορές, νοοτροπίες, το κακό παράδειγμα, κακή ενημέρωση, αξιολόγηση του κινδύνου, πρόληψη, προσαρμογή, λογική, παιδεία κτλπ, κτλπ.

Δουλευόμαστε όλοι με πολίτες που το μόνο που ξέρουν είναι ατέρμονες ΄΄ακαδημαϊκές΄΄ συζητήσεις του καφενείου, να χαμε να λέγαμε. Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι, κούνια που μας κούναγε, εγώ πάντως απογοητεύτηκα, 31 χρόνια προσπαθώ μέσα από την Αστυνομία με δράσεις τάχαμου να αλλάξει κάτι, δεν βλέπω τίποτα, τοπίο στην ομίχλη, αλίμονο…… λυπήθηκα πολύ για το παλικάρι, μου έρχονται κάθε φορά θύμισες, θλίβομαι για όλους τους άδικους θανάτους που έχω δει μέσα από την δουλειά μου σε τροχαία και απορώ με τις αντοχές μας ως λαός να συνεχίζουμε το ίδιο λάθος, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΚΡΙΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *