ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Νέο πρόγραμμα “Bring a Friend” στην ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στην Αλεξάνδρεια!

Νέο πρόγραμμα “Bring a Friend” στην ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στην Αλεξάνδρεια!

bringΟι καθηγήτριες Χορού Αννέτα & Βάσια Λακασά υπόσχονται να σας κάνουν να λατρέψετε το Χορό, τη Yoga και την Ενδυνάμωση του σώματός σας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής τους.

Η Σχολή τους με το καινούριο πρόγραμμα Bring a Friend προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΕΣΕΝΑ και ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ή ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ σε όλα τα 2μηνα – 3μηνα – 4μηνα προγράμματα (Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος) για ΟΛΑ τα τμήματα ΕΝΗΛΙΚΩΝ!! Η προσφορά ισχύει για εγγραφές μέσα στο μήνα Απρίλιο.

Τμήμα Χορού : Δευτέρα & Πέμπτη(Χορός) 9.30-10.45μ.μ + Τετάρτη(Ενδυνάμωση) 9.00-10.30μ.μ

Τμήμα Yoga : 1ο τμήμα : Δευτέρα & Τετάρτη 6.00-7.00μ.μ  |  2ο τμήμα : Τρίτη & Πέμπτη 6.00-7.00μ.μ

Τμήμα Ενδυνάμωσης : Δευτέρα 8.30-9.30μ.μ & Τετάρτη 9.00-10.30μ.μ

Πληροφορίες – Επικοινωνία : 23330 22259 | 6976473655 | armoniatiskinisis@yahoo.gr

Χορός :

Η Αννέτα και η Βάσια έχουν τον τρόπο να σας κάνουν να αγαπήσετε τον Χορό. Μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα με χορογραφίες Σύγχρονου Χορού, Jazz και Funky Jazz θα βιώσετε ψυχική και σωματική εκτόνωση κάνοντας την καθημερινότητά σας ευχάριστη και δημιουργική.

Yoga:

Μέσα από τα μαθήματα θα βρείτε αυτό που ο καθένας αναζητά, είτε αυτό είναι ένα υγιές, ισχυρό και ευλύγιστο σώμα είτε έναν δυνατό, ήρεμο και ισορροπημένο νου ικανό να ελέγχει το σώμα, το συναίσθημα και να κατευθύνει τη θέληση.

Ενδυνάμωση:

Έντονο πρόγραμμα Ενδυνάμωσης και Γράμμωσης ολόκληρου του σώματος, με εξειδικευμένες ασκήσεις, δίνοντας βάση κάθε φορά σε διαφορετικά σημεία. Το τμήμα λειτουργεί με πρόγραμμα και πλάνο μαθημάτων για όλη τη χρονιά.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *