ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Το πρόβλημα των σκουπιδιών στον δήμο Αλεξάνδρειας είναι παρελθόν”

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Το πρόβλημα των σκουπιδιών στον δήμο Αλεξάνδρειας είναι παρελθόν”

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στη Web της Ημερήσιας στη Βέροια και στον Θόδωρο Ελευθεριάδη ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ερωτηθείς για το πρόβλημα των σκουπιδιών στον δήμο Αλεξάνδρειας, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόβλημα του στόλου των απορριμματοφόρων που η παρούσα διοίκηση παρέλαβε από την προηγούμενη.

Είχαμε ξεπεράσει τον μέσο όρο διάρκειας ζωής των απορριμματοφόρων τα οποία όταν παρουσίασαν βλάβη και έπρεπε να επιδιορθωθούν, δημιούργησαν πρόβλημα στην αποκομιδή.

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και πλέον είναι παρελθόν στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε, είπε ο δήμαρχος κλείνοντας.

14 Comments

  • Ας παει μια βολτα κ στο νεκροταφειο να δει την κατασταση που επικρατει.ο συγκεκριμενος χωρος ειναι εστια μικροβιων.απευθηνθηκα στον κ.Βουλγαρακη κ ειπε οτι θα επηληφθει του θεματος.αυτο πριν εξη μηνες.οτι υπολειμματα μενουν απο τους ταφους που ανοιγουν ρουχα σεντονια κ αλλα αντικειμενα που δεν εχουν λιωσει ειναι πεταμενα στους διπλανους ταφους.ελεος.

  • κοιταξτε υην στροφη για το νεοχωρι το πρατηριο του καμαρα που παΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΔΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ

  • Για τους κάδους που δεν έχουν πατους κ βρίσκονται μονίμως τα σκουπίδια κάτω ούτε λόγος ε;;;

  • Στο Νησελι έχουν να πάρουν τα σκουπίδια εδώ και δέκα μέρες ποιο πρόβλημα είναι παρελθόν?

  • Να τανε μόνο τα σκουπίδια σαν δήμαρχος τίποτα δεν έκανε στην πόλη τα σκυλιά τα αδέσποτα που πάνε όπου βρουν ,η βρώμικες στα σκουπίδια ,οι δρόμο με τις λακούβες κ πολλά άλλα το μετάνιωσα που τον ψήφισαν απαραδεκτος

  • Παρελθόν θα είσαι εσύ Γκυρίνη σε λίγους μήνες. Και οι γελοιότητες έχουν τα όρια τους. Πόσα χρόνια είσαι δήμαρχος? Τώρα κατάλαβες ότι ο στόλος ήτανε γερασμένος? Πόσες χιλιάδες ευρώ χρωστάς στα συνεργεία για επισκευές αυτού του γερασμένου στόλου που σου τα παίρνουνε οι δικαιούχοι με δικαστικές αποφάσεις , και κατασχέσεις? Και να είναι μόνο αυτό.!!! Όλο το καλοκαίρι παρακαλάμε να κοπούν τα χόρτα που στα χωριά ,και όχι μόνο κλείνανε τους δρόμους από το μέγεθος που είχανε και εσύ με την παρεούλα σου βρισκόσασταν στον κόσμο σας. Μήπως ξέρεις ότι οι κάδοι απορριμμάτων βρομάνε? Τους πλύνατε ποτέ στην θητεία σας? Μήπως είδες ποτέ τις πλατείες σε τι κατάσταση βρίσκονται? Δεν γνωρίζεις πως Αλεξάνδρεια δεν είναι μόνο η Βετσοπούλου? Χρόνια έχουμε να δούμε οδοκαθαριστή στους δρόμους τις γειτονιάς μας? Μήπως γνωρίζεις την κατάσταση των κοιμητηρίων τις Πόλης μας? Ένας χώρος που θα έπρεπε να απολαμβάνει του ανάλογου σεβασμού τον έχετε υποβαθμίσει με την αδιαφορία σας. Μήπως ξέρεις να μας πεις τι έγινε με εκείνη την συγκοινωνιακή μελέτη? Τέτοιο Χάος που επικρατεί στου δρόμους τις πόλης μας και όχι μόνο δεν έχει ξαναυπάρξει!!! Μήπως γνωρίζεις πως για αλλάξουμε μια λάμπα στις κολόνες του δρόμου πρέπει να φυλήσουμε κατουρημένες ποδιές για να πραγματοποιηθεί? Για όλα αυτά είσαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ!!!! Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι γουρουνοχαρές, οι χαρές και τα πανηγύρια, τα τσιπουράδικα, και οι βασιλόπιττες . Για αυτό άδειασε μας την γωνιά, δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο μαζί σου!!!!

  • μεγας ψευτης

  • ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΛΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  • Στο Νησελι έχουν να περάσουν δέκα μέρες Για ποιο πρόβλημα λέει ότι λύθηκε ?

  • Και η ανακύκλωση τι έγινε? Γυρνουσαμε με την ανακύκλωση στο αμάξι για να βρούμε μπλε κάδο και τελικά μάθαμε ότι πάνε στο ίδιο μέρος με τα υπόλοιπα σκουπίδια.. Έλεος..

  • Παιδιά άνοιξε το τριώδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΝΕΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

  • ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ?ΠΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ.ΡΕ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΜΝΜ ΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΤΡΟΜΠΑ Ε ΤΡΟΜΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.

  • παρε πεντε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *