ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί όσους στήριξαν την προσπάθεια με τα καπάκια

Το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί όσους στήριξαν την προσπάθεια με τα καπάκια

gymnΣτην εποχή του «εγώ», κάνουμε τη διαφορά και προχωράμε στο «εμείς». Πιστεύουμε ότι η συνεργασία προάγει την κοινωνία και σαν παιδαγωγοί,  θέλουμε να μεταδώσουμε τις αρχές της  αλληλεγγύης, του αλτρουισμού, της προσφοράς στο συνάνθρωπο & το σεβασμό στη φύση στους μαθητές μας, μέσα από βιωματικές δράσεις.

Ανακυκλώνουμε και δείχνουμε  έμπρακτα την αγάπη μας  στη φύση αλλά και στον άνθρωπο. Όπου  μπορούμε, δίνουμε χέρι βοηθείας αλλά και δεχόμαστε. Έτσι αλληλοϋποστηριζόμαστε. Αυτό υποστηρίξαμε και ως Α1 του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, με τη δράση μας «Επιχείρηση καπάκια». Ανοιχτήκαμε στην κοινωνία και στα υπόλοιπα σχολεία και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας ήταν για μας ευχάριστη εξέλιξη.

Η συμμετοχή & η αφιλοκέρδεια  τόσων πολλών ανθρώπων & φορέων, άλλων μικρή, άλλων μεγαλύτερη, δεν έχει σημασία, μας έδωσε ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας, γιατί η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί. Θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να εκφράσουμε σε όλους ένα μεγάλο, θερμό ευχαριστώ.

Ειδικότερα ευχαριστούμε  για τη βοήθειά τους  το 1ο, 2ο, 5ο και 6ο Δημοτικά σχολεία, τον ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟ, τη Σχολή Σ.Τ.ΕΦ. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, την Εστία Ρουμλουκιωτών και το σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, όπως και ορισμένα παιδιά και συναδέλφους του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.

Μια ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην περιβαλλοντική ομάδα του  1ου  ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, με υπεύθυνες καθηγήτριες την Κα Παπαποστόλου Γεωργία και Μελιδώνη Αλεξία, που υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την ανακύκλωση με τίτλο «Γυρίζω-Γυρίζω, όπως η ΓΗ . . . Κι αλλάζω μορφή . . . για να ΣΩΘΕΙ . . .»  καθώς και στους καθηγητές & μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Νάουσας που συνεργάζονται με το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρείας και μας πρόσφεραν το υλικό τους.

Τέλος, θέλουμε να πούμε θερμά ευχαριστώ, στους καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας που έφερναν συνεχώς τα καπάκια τους, στον κ. Φυλακτάκη  Βαγγέλη, το φύλακά μας και πάνω απ’ όλα στο διευθυντή μας κ. ΜπογδαμπεΪδη που ήταν αρωγός και συνοδοιπόρος μας στη δράση αυτή από την πρώτη στιγμή.

Α’1  2ου Γυμν.Αλεξάνδρειας

Υπεύθυνη τμήματος: Τσότσου Ολυμπία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *