ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σε κλίμα συγκίνησης η συνάντηση των πρώην υπαλλήλων της NESTLE – πολλές παρουσίες από την Αλεξάνδρεια (φώτο)

Σε κλίμα συγκίνησης η συνάντηση των πρώην υπαλλήλων της NESTLE – πολλές παρουσίες από την Αλεξάνδρεια (φώτο)

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Καρνάγιο στη Θεσσαλονίκη η ετήσια καθιερωμένη συνάντηση των συνταξιούχων υπαλλήλων της Βιομηχανίας Γάλακτος της NESTLE.

Τη συνάντηση διοργάνωσε η πρώην υπεύθυνη προσωπικού της βιομηχανίας κ. Εύα Θαλασσινού.

Παλιοί φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν να πουν και να θυμηθούν πολλά από τις ημέρες εργασίας τους στη NESTLE.

Μεταξύ τους και πολλοί πρώην εργαζόμενοι από τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εκδήλωσης σε κλίμα συγκίνησης τόσο η πρώην υπεύθυνη προσωπικού της βιομηχανίας κυρία Εύα Θαλασσινού όσο και ο πρώην Γενικός Διευθυντής κύριος Νικόλαος Γκαντίνας, αναφέρθηκαν στον προ έτους αποβιώσαντα Γενικό και Τεχνικό Διευθυντή της NESTLE HELLAS που έφυγε πρόωρα από την ζωή, Δημήτριο Κορωνάκη. Η αναφορά τους αυτή έδειξε το δέσιμο που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα στους φίλους πλέον και πρώην εργαζόμενους της βιομηχανίας.

Ευχαριστούμε την κυρία Αικατερίνη Φραγγάλα για το φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

5 Comments

  • Πολλά μπράβο στους πρώην εργαζομένους στην Βιομηχανία που κάθε χρόνο συναντώνται και θυμούνται τις στιγμές που ζήσανε στην εργασία τους για πάνω από 35 χρόνια. Είναι άνθρωποι που δεν ξεχνούν και αυτούς που έφυγαν από την ζωή και στις δύσκολες στιγμές ήτανε πολύ κοντά τους όπως ο αείμνηστος Δημήτρης Κορωνάκης. Από τον πατέρα μου άκουγα συχνά για το όνομα αυτό που αν και δεν τον γνώριζα προσωπικά στην μνήμη μου έχουνε μείνει οι αναφορές του πατέρα μου με πόση κατανόηση και ζεστασιά αντιμετώπιζε τα όποια προβλήματα των εργαζομένων, Εύχομαι να συνεχίσουν αυτή τους την πρωτοβουλία και να σκέφτονται και αυτούς που φύγανε από την ζωή. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

  • Ξεκίνησε να μαζεύει ψήφους για τον Χαλκίδη, ο Μαυρακάκης!!!

  • ΜΑΤΙΝΑ
    Συγχαρητήρια σε όλους σας. Εργάστηκα στο χημείο του εργοστασίου ως έκτακτη για αρκετά χρόνια . Εκεί έζησα την ζεστασιά και την συναδελφοσύνη . Πολύ ανεβασμένο επίπεδο . Παιδιά σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε.

  • παντα τετοια!

  • Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στους διοργανωτές αυτής τις όμορφης εκδήλωσις. Επειδή γνωρίζω πως η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη θέλω να τους ενημερώσω πως και Πόλη τις Αλεξάνδρειας υπάρχουν εξαιρετικά καταστήματα για τέτοιες εκδηλώσεις και επί πλέων θα υπάρχει και μεγαλύτερη συμμετοχή λόγω του ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι προέρχονται από την περιοχή μας. Και επί πλέων θα πρέπει να ενισχύσουμε και τους τοπικούς καταστηματάρχες. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *