ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Ημέρα γεμάτη ενέργεια και πάθος η σημερινή. Θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, ωστόσο θα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση και να διώξουμε το άγχος…

ΚΡΙΟΣ
Μερικές φορές όλες οι προσπάθειες που κάνεις για να κρατήσεις την επαγγελματική ζωή σου σε μία τάξη φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό. Θα μπορούσες ακόμη να σκέφτεις ότι κάθε προσπάθεια από εδώ και πέρα είναι μάταιη. Ωστόσο τα σχέδια που έχεις αυτή τη φορά είναι σε γερές βάσεις και θα καταφέρεις με σκληρή δουλειά να φτάσεις στους στόχους σου. Να είσαι γενναία και να παίρνεις ρίσκα και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν να μην έχεις νεύρα χωρίς λόγο. Πρόσεξε πολύ τα έξοδά σου, μην κάνεις αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές φορές έχεις αποδείξει ότι διαθέτεις ανθεκτικότητα σε αλλαγές που δεν αποτελούν μέρος της στρατηγικής σου. Σήμερα όμως είσαι αποφασισμένη να παραμείνεις προσηλωμένη στην πορεία σου και για αυτό δεν θα αφήσεις τίποτα να αλλάξει τη στρατηγική σου. Ωστόσο, να είσαι προετοιμασμένη καθώς μπορεί να σου παρουσιαστεί μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα, η οποία θα σου αποφέρει και περισσότερα χρήματα. Ευκαιρία να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις και στην προσωπική σου ζωή, ήρθε η ώρα να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι ενθουσιασμένη με τις άπειρες επιλογές που εμφανίζονται μπροστά σου σήμερα και για αυτό εργάζεσαι με απόλυτη προσήλωση στους στόχους σου. Το μέλλον σου διαγράφεται λαμπρό όσον αφορά την καριέρα σου. Στα αισθηματικά σου ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Η συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή απέναντι στον σύντροφό σου και η αλήθεια είναι πως δεν έχεις λόγο να τον αντιμετωπίζεις με αρνητισμό. Όσο περνάνε οι μέρες θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου καθώς τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα σε οδηγεί η ανάγκη σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, όμως μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Σε ανησυχεί αρκετά πώς θα αντιδράσουν οι συνεργάτες σου για αυτό είσαι διαστακτική να τους μιλήσεις. Αρχικά μπορεί να αισθανθείς άβολα, όμως ότι αισθάνεσαι καλό θα ήταν να το μοιραστείς. Στα αισθηματικά σου θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Με τον καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι παρουσιαστεί μπροστά σου. Απέφυγε όμως τα περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα κάποιος θα σε εκπλήξει ευχάριστα καθώς θα αναγνωρίσει την συμβολή σου στην εργασία σου. Αυτή η απροσδόκητη έκφραση εκτίμησης μπορεί να οδηγήσει στην εμβάθυνση μία φιλίας ή επιχειρηματικής συνεργασίας. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και η σχέση σου έχει γερές βάσεις, όμως θα υπάρξουν μικροεντάσεις. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα σύννεφα και σύντομα θα είσαι ακόμη καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αρκεί να τηρήσεις ένα καλό οικονομικό προγραμματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρατηρήθηκε πρόσφατα ότι η δυναμική σου στον επαγγελματικό σου χώρο είναι ασταθής και για αυτό ανησυχείς αρκετά για τη δουλειά και την πορεία σου. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρξουν ανεπανόρθωτα προβλήματα με συναδέλφους που φαίνεται να μην ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τις υποσχέσεις τους, εξακολουθείς να ελπίζεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Δεν είσαι έτοιμη να δεχθείς την πραγματικότητα, ούτε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μην απομακρύνεις τον αγαπημένο σου, είναι εκεί για να σε βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μην ξεφεύγεις στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η επαγγελματική σου πορεία πηγαίνει κάθε μέρα όλο και καλύτερα. Επιτέλους έχεις φτάσει σε ένα σημείο όπου απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου, όμως έχεις ακόμη εμπόδια να περάσεις μέχρι να φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, είσαι σε σημείο που θέλεις να συμβεί κάτι σημαντικό. Η πλήξη σου έχει ξεπεράσει την ανάγκη για αρμονία για αυτό θέλεις να ταράξεις τα νερά. Και στα οικονομικά σου βλέπεις βελτίωση, συνέχισε όμως να είσαι προσεκτική στις επιλογές και τις κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάθε κύτταρο στο σώμα σου επαναστατεί ενάντια στο status quo και δεν μπορείς να φανταστείς να κάνεις το ίδιο πράγμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σήμερα. Από μια λογική προοπτική, υπάρχουν τομείς στη ζωή σου που λειτουργούν ωραία και μερικοί που μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Ίσως να νομίζεις ότι πρέπει να εστιάσεις σε όσα δεν έχουν πετύχεικαι να τα φέρεις στα υψηλά σου πρότυπα. Παρ ‘όλα αυτά, θα μπορούσε να είναι πιο συνετό να σταματήσεις μία ημιτελή διαδικασία τώρα που ξέρεις ότι δεν οδηγεί πουθενά. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να σκεφτείς και για την ερωτική σου ζωή. Αν κάτι ξέρεις ότι δεν έχει μέλλον, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς να το σταματήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι περισσότεροι άνθρωποι που σε γνωρίζουν καλά δεν είναι πολύ ενοχλημένοι με το γεγονός ότι συμπεριφέρεσαι αλαζονικά επειδή καταλαβαίνουν ότι οι προθέσεις σου είναι έντιμες. Παρ ‘όλα αυτά, αν πεις κάτι που είναι αρκετά εξωφρενικό να είσαι προσεκτική και έτοιμη για αντιδράσεις. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν προσπαθείς να αναστατώσεις κανέναν. Στα αισθηματικά σου κάνεις προσπάθεια να βελτιώσεις καταστάσεις που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου και πολύ σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή έλλειψη ευελιξίας είναι προβληματική. Μπορεί να δεις μόνο ένα μονοπάτι για το μέλλον σου και ίσως να είσαι σίγουρη ότι είναι η μόνη βιώσιμη επιλογή για εσένα. Αλλά η βεβαιότητά σου δημιουργεί περισσότερες επιπλοκές από ό, τι συνειδητοποιείς. Με αυτό το σκεπτικό μπορεί να χάσεις μια υπέροχη ευκαιρία που είναι εκεί και σε περιμένει να την εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε μερικά πράγματα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις κρυμμένους άσους στο μανίκι σου και είσαι έτοιμη να τους χρησιμοποιήσεις όπως απαιτείται. Σου αρέσει πραγματικά η σχέση που έχεις αρχίσει να καλλιεργείς με τους συναδέλφους σου και οι ενέργειες που θα κάνεις θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου στο μέλλον. Η φιλική σου φύση σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Να θυμάσαι ότι οι αξιόλογες προθέσεις οδηγούν σε αξιόλογα αποτελέσματα. Άσε τον ρομαντισμό και τη γοητεία σου να επιδράσουν στη σχέση σου και να την οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια. Θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα σήμερα που δεν τα περίμενες, για αυτό πρόσεξε τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα πιστεύεις ότι όλοι θα καταλάβουν τι θέλεις να πεις χωρίς να μιλήσεις όμως. Αυτή η γραμμή σκέψης όμως δεν θα αποδειχθεί αποτελεσματική. Μία συζήτηση πάντα διευκολύνει καταστάσεις, για αυτό μοιράσου με τους συνεργάτες σου τις σκέψεις και ιδέες σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βελτιωθεί και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στην σχέση σου. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, ωστόσο απέφυγε τα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *