ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Διόδια έξω από την Αλεξάνδρεια για να φύγουν τα φορτηγά από την πόλη συζητάει στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος

dimarxoi (Αντιγραφή)Το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο σταθμός διοδίων στο Αιγίνιο, με τα φορτηγά να έχουν κατακλείσει την Αλεξάνδρεια οι οδηγοί των οποίων για να μην πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων περνάνε από την πόλη μας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με στελέχη της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται.

Μάλιστα στις επαφές ήταν και ο τοπικός βουλευτής Κώστας Λαπαβίτσας ο οποίος έδειξε να συμμερίζεται την πρόταση του δημάρχου και κατά την επιστροφή των δύο αντρών από τις Βρυξέλλες, το θέμα βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διέρρευσαν μάλιστα και λεπτομέρειες, αφού ο δήμαρχος σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, απαίτησε το αντίτιμο των διοδίων να μην ξεπερνάει το 1,20 ευρώ για τα Ι.Χ., όπως ακριβώς στα διόδια των Μαλγάρων. Ο σταθμός διοδίων, αν και εφόσον η πρόταση υλοποιηθεί, θα τοποθετηθεί στην έξοδο της Αλεξάνδρειας προς Θεσσαλονίκη, λίγο μετά το στρατόπεδο του 722.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *