ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 της ΕΚΑΣΚΕΜ για το παιδικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (φώτο-στατιστικά)

Πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 της ΕΚΑΣΚΕΜ για το παιδικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (φώτο-στατιστικά)

Την Κυριακή 11/2/2018 ολοκληρώθηκε η φάση των Ομίλων για το Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η Παιδική ομάδα του Άθλου επιβλήθηκε εκτός έδρας της αντίστοιχης του Κεραυνού Άσπρου με τελικό σκορ 28-93.

Το παιχνίδι από την αρχή άνοιξε υπέρ του φαβορί, της ομάδας της Αλεξάνδρειας, με τους παίχτες του Άθλου εκτός από την ουσία να χαρίζουν και πολλές όμορφες φάσεις στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Όλοι οι αθλητές του Άθλου αγωνίστηκαν με αρκετό χρόνο συμμετοχής και όλοι χρίστηκαν σκόρερ.

Το φύλλο αγώνα:

Δεκάλεπτα: 3-22, 14-51, 20-79, 28-93

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πολίτης 8(2), Μόκρης 8(2), Τόπκας 3(1), Καρανάκης 2, Ιωσηφίδης 4, Πέτρου1, Γκάνας1, Μίγκος 1.

ΑΘΛΟΣ: Αγγέλης 4, Νοτόπουλος 4, Γιαντσιδιώτης 10, Τζαφέρης 14, Ντάμτσης 11, Παύλου 10, Τακουτής 14, Χαριτόπουλος 3, Τσαρούχας 3(1), Μούτσα 2, Παπουλίδης 12(2), Πεκιαρίδης 6.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Β’ ΟΜΙΛΟ:

Η ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας μετείχε στον Β’ Όμιλο στον οποίο συμμετείχαν δυνατές και παραδοσιακές δυνάμεις του Μπάσκετ της Κεντρικής Μακεδονίας στις αναπτυξιακές ηλικίες (ΑΟΚ Βέροιας, Φίλιππος Βέροιας, ΦΟ Αριδαίας, Εδεσσαϊκός, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Ζαφειράκης Νάουσας και Κεραυνός Άσπρου).

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία και μάλιστα χωρίς ήττα με το απόλυτο ρεκόρ των 14 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο μέσος όρος της επίθεσης ήταν οι 85,5 πόντοι ενώ στον αμυντικό τομέα δεχόταν κατά μέσο όρο 45,5 πόντους (μ.ο. διαφοράς  νίκης 40 πόντοι ανά αγώνα).

Επόμενο βήμα για την Παιδική ομάδα του Άθλου η συμμετοχή της για πρώτη φορά σε final four και απώτερος στόχος η κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Κεντρικής Μακεδονίας. Στο Final Four εκτός του Άθλου έχει προκριθεί από τον Α’ όμιλο η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και από τον Γ’ όμιλο η ομάδα του Αετού Κιλκίς.

Η τέταρτη ομάδα που θα βρεθεί στο final four θα προκύψει από αγώνες μπαράζ των ομάδων που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στους τρεις ομίλους και πιο συγκεκριμένα των ομάδων της ΑΓΕ Πιερίας, του ΑΟΚ Βέροιας και του Σκυδραικού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΆΘΛΟΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές της Παιδικής ομάδας του συλλόγου για αυτή τη σημαντική επιτυχία και εύχεται να φέρουν τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Αλεξάνδρεια μετά από την τελευταία κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου  το 1993-94 (24 χρόνια πριν) από τον ΑΛΚΕΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

1 Comment

  • Μπραβο σε ολους σας παιδια , κοουτς και στους γονεις σας ετσι για να ξυπνησει η Αλεξανδρεια ΄΄ επιτελους΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *