ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία ο Νίκος Καρανίκας;

Υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία ο Νίκος Καρανίκας;

Μια υποψηφιότητα-έκπληξη µαθαίνουµε ότι «ψήνεται» από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόµενες εθνικές εκλογές. Πρόκειται για τον σύµβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος προορίζεται για το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόµµατος στον Νοµό Ηµαθίας, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια.

Οι συχνές παρεµβάσεις του, κυρίως µέσω ∆ιαδικτύου, και ειδικότερα µέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, για θέµατα κυβερνητικής πολιτικής, όπως είναι το νοµοσχέδιο για την κάνναβη αλλά και η υπόθεση της Novartis, όπως και το γεγονός ότι στον συγκεκριµένο νοµό της Μακεδονίας έχει πολιτευθεί στο παρελθόν µε επιτυχία η αδελφή του, Ξανθίππη, η οποία εξελέγη βουλευτής στις κάλπες του 2012, ενισχύουν τις πληροφορίες από τη Βέροια που τον εµφανίζουν να «εκτίθεται» στις επόµενες εκλογές.

Μοναδικό εµπόδιο για µια τέτοια εξέλιξη, όπως συζητείται στα ΣΥΡΙΖΑϊκά πηγαδάκια, είναι η ισχυρή παρουσία στα του νοµού των νυν βουλευτών του κόµµατος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Πηγή: parapolitika.gr

5 Comments

  • Το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ μας εκπλήσσει και πάλι.

  • ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΗ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ………………….; ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΥΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ.

  • Ο νομός μας στις επόμενες εκλογές θα έχει μεγάλες προσωπικότητες για υποψήφιους βουλευτές:
    Καρανίκας σύριζα,Λιολιόπουλος νέα δημοκρατία

  • Εδω βγαλατε τον γκυρινη δημαρχο,ο καρανικας σας ενοχλει.

    • Πες τα ρε Μεγάλε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *