ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνελήφθη επικίνδυνος φαρσέρ από το Α.Τ. Πλατέος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Συνελήφθη επικίνδυνος φαρσέρ από το Α.Τ. Πλατέος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

policeplatyΧτες 07/01/2014 και ώρα 23:00 άγνωστος άντρας ο οποίος επέβαινε στην υπ’ αριθμό 601 επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι επίκειται έκρηξη βόμβας στο συγκεκριμένο τρένο.

Άμεσα ενημερώθηκε η υπηρεσία του ΟΣΕ και υπήρξε ακαριαία κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων του νομού.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Πλατέος, αποβιβάστηκαν από αυτό 670 ταξιδεύοντες επιβάτες.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και αφού δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ο διοικητής του Α.Τ. Πλατέος Σιδηρόπουλος Ευθύμιος εμμένοντας στην έρευνα αποκάλυψης του δράστη ξεχώρισε τους νεαρούς επιβάτες του τρένου.

Στην κατοχή της αστυνομίας υπήρχε ο αριθμός του κινητού από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα και το οποίο ο δράστης άνοιγε και έκλεινε στη διάρκεια της έρευνας. Οι αστυνομικοί με τηλεφωνικές κλήσεις διαρκείας εντόπισαν τον δράστη στην κατοχή του οποίου ήταν το κινητό τηλέφωνο το οποίο και χτύπησε σε μία από τις πολλές κλήσεις της αστυνομίας.

 Ο δράστης ο οποίος ταλαιπώρησε το επιβατικό κοινό και έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της αμαξοστοιχίας είναι 28 ετών κάτοικος Κατερίνης. Εναντίον του συλληφθέντα φαρσέρ ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα 08/01 θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *