ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η Αλεξανδρινή σχεδιάστρια Αθηνά Μπεντίλα σε οικολογική επίδειξη μόδας!

Η Αλεξανδρινή σχεδιάστρια Αθηνά Μπεντίλα σε οικολογική επίδειξη μόδας!
athinaΗ Αλεξανδρινή σχεδιάστρια Οικολογικών Ενδυμάτων Mumu Organic Αθηνά Μπεντίλα θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο πρώτο οικολογικό fashion show στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώνεται από το Do It Eco Project και θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνόπολις Γκάζι.
Έχει ζητηθεί από κορυφαίους Έλληνες και Κύπριους σχεδιαστές να σχεδιάσουν από ένα Outfit για το fashion show, το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα και υλικά. Κάτι στο οποίο η Αλεξανδρινή σχεδιάστρια έχει αφιερωθεί από το 2009.
Η δράση αυτή έχει ήδη λάβει μέρος σε μεγάλες πρωτεύουσες στο παρελθόν, όπως το Βανκούβερ, η Μόσχα, το Βερολίνο, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Λευκωσία. Κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι σχεδιαστές καθώς και σχεδιαστές διεθνούς φήμης θα δημιουργήσουν ρούχα από οικολογικά υλικά.
Στην εκδήλωση θα πρωταγωνιστήσουν και θα παρουσιάσουν αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, της τέχνης, του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας. Ολόκληρη η εκδήλωση θα καλυφθεί από τον ΣΚΑΙ καθώς και από περιοδικά, εφημερίδες και Blogs τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση, τις δημιουργίες της Αθηνάς Μπεντίλα αλλά και λεπτομέρειες για τη δουλειά της θα προβάλουμε σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Καλή επιτυχία Αθηνά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *