ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Νάουσας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Νάουσας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

agrotrakter (2)Από τη Συντονιστική Επιτροπή της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα των αγροτών της Ημαθίας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ο αγροτικός τομέας, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, η οποία μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται, εξ αιτίας των οξυμένων προβλημάτων που δημιούργησαν οι πολιτικές των κυβερνήσεων και τα μνημόνια των τελευταίων χρόνων.

Ο πρωτογενής τομέας που θα μπορούσε να είναι ο πυρήνας της ανάπτυξης της οικονομίας μας και της εξόδου απ’ την κρίση, βρίσκεται κάτω από προγραμματισμένο σχεδιασμό υποβάθμισης, με τελικό στόχο την εξαφάνιση του. Η περιοχή της Νάουσας, που θα μπορούσε να στηριχθεί στην αγροτική της οικονομία, είναι απ’ τα πρώτα θύματα αυτής της πολιτικής.

Τώρα έρχονται να επιβαρύνουν τον αγρότη, με νέα φορολογικά μέτρα, που σε συνδυασμό με το ανεξέλεγκτο κόστος παραγωγής, βάζουν τέλος σε οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξης. Δυστυχώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την σημερινή Δημοτική της Αρχή, αναλώνεται για μια ακόμη φορά στις δημόσιες σχέσεις, στις ανώδυνες δηλώσεις και στα ευχολόγια, αντί να συμπαρασταθεί στους αγρότες μας, έμπρακτα κι αποφασιστικά από τη θέση που της αρμόζει.

Εμείς όμως, οι πολίτες του δήμου της Νάουσας, ενώνουμε το θυμό μας, την αγανάκτηση μας, με τον θυμό και την αγανάκτηση του αγροτικού κόσμου και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους. Συμμετέχουμε κι αντιστεκόμαστε μαζί. Κανείς μόνος του στην κρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *