ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έκανε το 2 στα 2 ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Έκανε το 2 στα 2 ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

GASSSSΜετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων τον τελευταίο μήνα, ο ΓΑΣ επέστρεψε στις επιτυχίες. Σημείωσε 2 συνεχόμενες νίκες, επί του Κιλκίς εκτός έδρας και επί του Βατανιακού εντός, συνδυάζοντας τις νίκες του και με καλές εμφανίσεις,

Έτσι αρχικά επιβλήθηκε του Αετού Κιλκίς με σκορ 66-62 και συνέχισε κερδίζοντας και τον Βατανιακό με 68-61. Η παρουσία των παιχτών της ομάδας της πόλης μας ήταν παρά πολύ καλή, δείχνοντας έτσι ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν αντίθετα με την ποιότητα και τις δυνατότητες της ομάδας.

Υπήρχε πλουραρισμός στο σκοράρισμα με διαφορετικούς παίχτες να διακρίνονται σε κάθε ματς, φανερώνοντας την δύναμη αυτής της ομάδας, που είναι οι πολλές επιλογές και η ομαδικότητα. Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εύαθλο Πολυκάστρου, ομάδα η οποία προπορεύεται στην βαθμολογία.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Γκότσης – Γκιζάρης) Τσάτσας, Παπαγερίδης, Σιτσάνης, Ρουσόπουλος, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Πουαρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *