ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αριστερόστροφος φασισμός

Αριστερόστροφος φασισμός

Γράφει ο Δημήτρης Τοπάλης

Εάν ένας οποιοσδήποτε αριστερός δεν αναφέρει είκοσι τουλάχιστον φορές την ημέρα τη λέξη  «φασισμός» και δεν απαγγείλλει το ανάλογο υβρεοόγιο, είναι βέβαιο ότι, από το κόμμα του και τα όργανά του, θα δεχτεί, σίγουρα, είκοσι τουλάχιστον χτυπήματα με  κνούτο, το περίφημο μαστίγιο ρωσικής κατασκευής, που το έχουν δοκιμάσει στην πλάτη τους εκατομμύρια αντιφρονούντες.

Ακόμη κι ο Λάκης ο φούστης, σύμφωνα με τη ρήση του Νίκου του Καρβέλα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί πιπιλίζει τη λέξη φασισμός, όπως τα νήπια πιπιλίζουν την πιπίλα τους.

Προβαίνουν οι αστυνομικοί π.χ. σε κάποια σύλληψη ενός κακοποιού και αμέσως βγαίνουν τα συριζέικα φερέφωνα κι αρχίζουν την κασέτα που έχουν μέσα τους. Ο κακοποιός είναι φασίστας. Ακροδεξιός, ιμπεριαλιστής κ.λ.π.

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αυτό. Από την εποχή του Ζαχαριάδη και του σταλινικού μηχανορράφου Ιωαννίδη, από την εποχή του Σιάντου και του Βαφειάδη, οι εκφράσεις αυτές είναι στο στόμα όλων των αριστερών καθημερινά. Μοναρχοφασίστες, εκπρόσωποι της μπουρζουαζίας, καλοβολεμένοι αστοί, πατριδοκάπηλοι και πολλά ακόμη …κοσμητικά επίθετα έχουν συνθέσει τα αριστερά «φωτεινά μυαλά», για να χαρακτηρίζουν την… επάρατη δεξιά και τα εκατομμύρια των πατριωτών, που την πιστεύουν και αποκρούουν με βδελυγμία τη σοβιετοποίηση της Μακεδονίας!

Τώρα τελευταία όμως και συγκεκριμένα το μεσημέρι της 4ης Φεβρουαρίου 2018, αυτή η αριστερή σούπα χάλασε οριστικά πλέον. Με στεντόρεια φωνή και πολλά ντεσιμπέλ ακούστηκε στην πλατεία συντάγματος η παρακάτω φράση: «Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη»!!!!!!!

Το ξέρατε αυτό, αγαπητοί μου αναγνώστες; Γνωρίζατε ότι ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος, ερυθρός φασισμός; Το ξέρατε ότι ο Μουσσολίνι και ο Χίτλερ μπροστά στο Στάλιν ήταν μειράκια του εγκλήματος;

Πολλοί όμως Έλληνες θυμήθηκαν κάτι πολύ σπουδαίο τις ημέρες αυτές. Θυμήθηκαν ότι ο Μουσσολίνι ήταν αρχηγός του Εργατικού κόμματος της Ιταλίας (κομμουνιστής με πατέντα δηλαδή) και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε φασίστα. Ο Χίτλερ ήταν αρχηγός (Φύρερ) του εθνικοσοσιαλιστικού (αριστερού δηλαδή) κόμματος και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ναζιστή.

Υπάρχει επομένως μια όσμωση μεταξύ των ολοκληρωτικών καθεστώτων και μια συναντίληψη των εγκληματικών επιδιώξεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό είναι πολύ αστείο, έως γελοίο, ν’ ακούς τους αριστερούς να μιλάνε για φασισμό και να τον επικρίνουν με μύρια υβριστικά σχόλια και, την ίδια στιγμή, ο Μίκης Θεοδωράκης να τους επαναφέρει στην τάξη μιλώντας για το χειρότερο είδος φασισμού, τον αριστερόστροφο!!!

Δεν ξέρω πώς θα καταφέρουν οι αριστεροί να χωνέψουν αυτό το γεγονός, να υποβαθμίσουν αυτό το ξεμπρόστιασμα που υπέστησαν την 4η Φεβρουαρίου 2018, να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά του αριστερόστροφου φασίστα και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θράσος διαθέτουν μπόλικο αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Ακόμη και το γνωστό τραγούδι «ακορντεόν» που τόσο αρέσκονται να τραγουδούν οι αριστεροί θ’ αλλάξει στίχους και θα τραγουδιέται πλέον ως εξής: «Κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει θα σβήσω τον αριστερό το φασισμό»!!!

Θα πρέπει όμως, όλοι πλέον οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, να υπενθυμίζουν στις τηλεοπτικές μάχες τη ρήση αυτή του Μίκη Θεοδωράκη και να τους ταρακουνάνε δυνατά ώστε να ξυπνήσουν. Ειδικά  κάποιες μαινόμενες, αδίστακτες συριζέες και κάποιους θρασύτατους επαγγελματίες της διαστροφής και της προπαγάνδας, θέλω να τους δω να ακούνε τον  χαρακτηρισμό αριστερόστροφοι φασίστες, για να απολαύσω  την αντίδρασή τους.  Δεν είναι δυνατόν οι οπαδοί και συνοδοιπόροι του πιο επικίνδυνου φασισμού, του αριστερόστροφου δηλαδή, να μας κουνάνε το δάκτυλο και να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, επειδή έτσι τους συμφέρει.

Κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Θα πρέπει όλος ο φιλελεύθερος κόσμος της Ελλάδας, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, που έχουν φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση, να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Μίκη Θεοδωράκη για τη σπουδαία υπενθύμισή του. Επειδή πράγματι το χειρότερο είδος φασισμού είναι ο αριστερόστροφος!!!!! Ας μη μιλούν λοιπόν οι αριστερόστροφοι φασίστες για φασισμό και όλες εκείνες τις ψευτοοργανώσεις που κάνανε, ας τις κάνουνε γαργάρα!!! Ο Μίκης μίλησε.

3 Comments

  • Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΜΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΟΡΘΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Κ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΜΠΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΜΑΔΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ………..

  • ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.Ο ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ <>

  • Ο τοπαλης είναι ο καθ υλην αρμοδιος για την ανάλυση του φασισμού ..το ζει το θέμα. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *