ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΦΙΛΑΔΕΣΠΟΤΟΙ δήμου Αλεξάνδρειας: Ποιοι είναι και ποια η δράση του συλλόγου

ΦΙΛΑΔΕΣΠΟΤΟΙ δήμου Αλεξάνδρειας: Ποιοι είναι και ποια η δράση του συλλόγου

adespotoΈνας φιλοζωικός σύλλογος, οι ΦΙΛΑΔΕΣΠΟΤΟΙ του δήμου Αλεξάνδρειας δραστηριοποιείται στην πόλη μας πάνω από 6 μήνες τώρα. Ρωτήσαμε και μάθαμε σχετικά με τον σκοπό του συλλόγου και τα μέλη που τον απαρτίζουν. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας απάντησαν σχετικά. 

Διαβάστε: 

Ο Σύλλογος “Φιλαδέσποτοι του δήμου Αλεξάνδρειας” ιδρύθηκε επισήμως στις 15/1/2014, αλλά η δράση του ξεκίνησε από το προηγούμενο Σεπτέμβριο. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, αδέσποτα. Οι στόχοι μας είναι:

*Να στειρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα, έτσι ώστε το προβλημα των αδεσποτων να τεθει υπο ελεγχο.

*Να συνεργαστουμε με τον Δημο ο οποιος ετοιμαζει μονιμο χωρο στεγασης κουταβιων,αρρωστων και στειρωμενων ζωων.

*Να περιθαλψουμε αρρωστα η τραυματισμενα ζωα.

*Να παρεμβουμε σε περιπτωσεις κακοποιησης ζωων

*Να ενημερωνουμε και να ευαισθητοποιησουμε τον κοσμο για τα δικαιωματα των ζωων και την ευζωια τους,την στειρωση αδεσποτων και δεσποζομενων ζωων,και γενικα να προαγουμε την φιλοζωια. Εως τωρα ο συλλογος μας εχει βοηθησει 150 ζωα. Φροντιζουμε μονοι μας σε προσωρινους χωρους φυλαξης την σιτιση και την ιατροφαρμακευτικη τους περιθαλψη.

Εχουμε δωσει προς υιοθεσια 100 ζωακια. Συνεργαστηκαμε με αξιολογους ανθρωπους ωστε να βοηθησουμε αναπηρο σκυλακι να εγχειριστει σε κορυφαια κλινικη της Γερμανιας και να υιοθετηθει…https://www.facebook.com/koula.karvounari/media_set?set=a.720617161324461.1073741858.100001285511960&type=1

Ο δρομος ομως ηταν επιπονα δυσκολος και καποιες φορες απονθαρυντικος..ομως η σκεψη οτι μπορουμε να σωσουμε εστω και μια ψυχη ακομα μας κρατουσε. Ειναι ευκολο να επισημαινεις ενα προβλημα και απλα να το αναφερεις,το δυσκολο και ηρωικο ειναι να κανεις κατι για να το λυσεις. Οποιοι απο εσας θελετε να να γινεται μελος μας η να βοηθησετε με οποιονδηποτε τροπο μπορειτε.

Ευχαριστουμε απο καρδιας για αλλη μια φορα τους ανθρωπους που εχουν στηριξει το δυσκολο εργο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *