ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Εμείς μιλάμε με έργα (φώτο)

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Εμείς μιλάμε με έργα (φώτο)

takissssΣε συνέχεια των δημοσιεύσεων σχετικά με τα έργα του ως πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απέστειλε την παρακάτω επιστολή στα μέσα ενημέρωσης: 

Βλέποντας την πληθώρα των Δελτίων Τύπου που κατασκευάζουν με ρυθμό…πολυβόλου κάποιοι επιστήμονες του είδους, διαβάζοντας το περιεχόμενο, που είναι πάντα καταγγελτικό, μηδενιστικό, ανυπόστατο πολλές φορές και, οπωσδήποτε, πέρα από κάθε πραγματικότητα αποφασίσαμε , για άλλη μια φορά, να απαντήσουμε με ΕΡΓΑ κι όχι με ΛΟΓΙΑ για να μπορέσει ο Δημότης να καταλάβει την αλήθεια και να μην επηρεαστεί από τις σειρήνες της παραπλάνησης και της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας.

Το κλειστό Γυμναστήριο στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου για κάποιες δεκαετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του και υπέστη κάποιες φθορές. Ήταν εντελώς ασυντήρητο τα προηγούμενα χρόνια. Η ΚΕΔΑ αποφάσισε να προβεί σε έργα συντήρησης, στεγανοποίησης της στέγης, και κυρίως στη βαφή του κτιρίου, που δείχνει πλέον πραγματικά αρχοντικό.

Ο χώρος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο κι ήταν εγκαταλελειμμένος τόσα χρόνια, καλύφθηκε με σκεπή, σοβατίστηκε, βάφτηκε και, όταν τελειώσουν οι εργασίες θα τοποθετηθούν μέσα διάφορα όργανα γυμναστικής κατάλληλα για προπόνηση στα βάρη.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα….διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *