ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Νίκος Αλεξόπουλος: “Δύναμή μας η ενότητα και η εμπιστοσύνη των πολιτών”

Νίκος Αλεξόπουλος: “Δύναμή μας η ενότητα και η εμπιστοσύνη των πολιτών”

alex13ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Βιώνω επί 34 συναπτά έτη σε αυτή την ευλογημένη γη, στην γη όπου μεγαλούργησε η δυναστεία των ΦΙΛΙΠΠΩΝ και ο ΜΕΓΑΣ στρατηλάτης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Υπηρέτησα σε μια ευαίσθητη Υπηρεσία και πιστεύω ότι τίμησα στο ακέραιο τον ΟΡΚΟ που έδωσα στο Σύνταγμα ενεργώντας πάντα με τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα από τους εκλιπόντες ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.

Με βάση πάντα τον ΑΞΙΑΚΟ κώδικα με τον οποίο πορεύθηκα μέχρι σήμερα αποφάσισα να εκτεθώ στην κρίση σας και να συνεχίσω με τις ίδιες αρχές και αξίες να ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ από ένα άλλο πόστο – αυτό της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

-ΑΓΑΠΩ και ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για τον τόπο στον οποίο βιώνω.

-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για τον τόπο που βιώνουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

-ΑΓΑΠΩ και ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για ό,τι νοιάζεστε και αγαπάτε κι ΕΣΕΙΣ.

-ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Σε αυτό το ΣΤΟΧΟ και με αυτές τις ΑΡΧΕΣ σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ επίτευξης αυτών που αγαπάμε και κυρίαρχα των προσδοκιών των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Είναι σίγουρο πως το διάστημα αυτό πολλοί θα ζητήσουν την ψήφο σας. Είναι, επίσης, σίγουρο ότι θα τη ζητήσουν και εκείνοι που το ένστικτο της πολιτικής τους αυτοσυντήρησης τους οδήγησε στην άρνηση, την ιδιοτέλεια και τον μηδενισμό των πάντων. Είναι το πλέον βέβαιο πως θα θελήσουν να σε καταστήσουν παθητικό δέκτη συνθημάτων- φρούδων ελπίδων και άγονων κριτικών ή και ακόμη προγραμμάτων και ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ που θα ισχύουν μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Δε σας ζητάω να επιλέξετε το ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΝ ΚΑΚΟ.

Σας ζητάω να επιλέξετε αυτούς οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν αυθεντικά τα συμφέροντα των Δημοτών μας, χωρίς ιδιοτέλεια – παλαιοκομματικά τερτίπια και ξεθωριασμένες μικροκομματικές παλινωδίες.

Την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, σ’ αυτόν το στόχο και με αυτή την προοπτική συστρατεύω τις δυνάμεις μου με τον ασυμβίβαστο ΗΓΕΤΗ μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ, έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ με αρχές ΗΘΟΥΣ – ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και σας καλώ όλες και όλους χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις να πορευθούμε όλοι μαζί χτίζοντας ένα ποιοτικό παρόν και να δημιουργήσουμε ένα ευοίωνο ΜΕΛΛΟΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Αλεξόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ το έτος 1955, ένα χωριό του Θεσσαλικού κάμπου από γονείς αγρότες και είναι ο Βενιαμίν των τριών παιδιών της οικογένειας.

Αποφοίτησε από το 1ο Εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων το έτος 1973.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία επί 30 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων.

Το έτος 1978 με γραπτό πανελλήνιο διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών προσελήφθη ως Εφοριακός Υπάλληλος και τοποθετήθηκε στην Εφορία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στην οποία επεράτωσε την Υπαλληλική του θητεία.

Γαλουχημένος σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με αυξημένη την έγνοια και το ενδιαφέρον για τα κοινά, δραστηριοποιήθηκε από τα πρώτα χρόνια της υπαλληλικής του θητείας με τα προβλήματα του κλάδου των Εφοριακών σε θέσεις όπως :

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΚΕ Εφοριακών ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ επί 22 έτη.

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συλλόγου Εφοριακών ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ.

– ΓΕΝΙΚΟΣ Σύμβουλος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΑΚΕ Εφοριακών .

– ΓΕΝΙΚΟΣ Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Εφοριακών ΕΛΛΑΔΟΣ.

– Πρόεδρος του Γ.Σ. της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Εφοριακών.

– Φίλος του αθλητισμού όντας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπήρξε διαχρονικά συμπαραστάτης και αρωγός των τοπικών αθλητικών σωματείων.

– Φίλος, αρωγός και συμπαραστάτης ΕΙΔΙΚΩΝ ομάδων της μικρής μας Κοινωνίας.

Διαμένει μόνιμα τα τελευταία 34 χρόνια στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Με τη σύζυγό του ΕΛΛΗ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ απέκτησαν δύο παιδιά τον ΣΩΤΗΡΗ και το ΓΙΩΡΓΟ, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *