ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο Θεολόγης Βασδέκης από την Αλεξάνδρεια σε διεθνή διαγωνισμό βίντεο – ψηφίστε τον!

Ο Θεολόγης Βασδέκης από την Αλεξάνδρεια σε διεθνή διαγωνισμό βίντεο – ψηφίστε τον!
katsika2Που πήγε η κατσίκα; Το “Raining Sounds” αποτελεί την επίσημη συμμετοχή δύο δικών μας παιδιών στον διεθνή διαγωνισμό My Rode Reel 2014(http://www.rodemic.com/myrodereel), που θα τρέχει μέχρι το τέλος του μήνα. Οι Θεολόγης Βασδέκης από την Αλεξάνδρεια και Πάρης Γρηγοράκης από τα Γιαννιτσά, εργάζονται ως σκηνοθέτες και post production directors στην εταιρεία παραγωγής Fig Leaf Media Production (www.figleaf.gr) με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Όταν έμαθαν για τον διεθνή διαγωνισμό της RODE, αποφάσισαν να λάβουν μέρος, γυρίζοντας ένα διασκεδαστικό βίντεο, παρωδώντας ουσιαστικά την ατμόσφαιρα των ταινιών θρίλερ. Το βίντεο γυρίστηκε σε μόλις ένα βράδυ, με την πολύτιμη βοήθεια φίλων και γνωστών. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν απολαυστικό και παρά τον φόρτο εργασίας της εταιρίας αυτό το διάστημα, κατάφερε να αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα στο καθημερινό τρέξιμο.

Η ιστορία του “Raining Sounds” διαδραματίζεται σε ένα δάσος, στο οποίο έχει ξεμείνει ένα αυτοκίνητο με μία παρέα τεσσάρων ατόμων. Σύντομα, ο ένας από τους τέσσερις θα εγκαταλείψει το αυτοκίνητο, ζητώντας βοήθεια. Η βροχή ξεκινάει και κάτι φαίνεται να κρύβεται στους θάμνους. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει όμως και μια μικρή κατσίκα, που εξαφανίζεται ξαφνικά… Το “Raining Sounds” ζητάει την βοήθεια σας για να μπορέσει να κερδίσει το βραβείο του κοινού.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε online στο http://www.rodemic.com/myrodereel/watch/432. Εκεί, πρέπει να το ψηφίσετε μέχρι και 31 Μαϊου, για να ενισχύσετε τις ελπίδες να κερδίσει η μικρή κατσίκα το πρώτο βραβείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *