ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Μέσα σε κλίμα έντασης και αντιδράσεων η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Μελίκη (εικόνες-βίντεο)

Μέσα σε κλίμα έντασης και αντιδράσεων η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Μελίκη (εικόνες-βίντεο)

DSC_0286Μέσα σε κλίμα έντασης και διαμαρτυριών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχου και του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Αργύρη Μποτού στη Μελίκη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην δημαρχείου Μελίκης οι αγρότες οι οποίοι χτυπήθηκαν από το χαλάζι των προηγούμενων ημερών στην περιοχή, δεν πήραν τις δεσμεύσεις και τις απαντήσεις σε θέματα που τους προβληματίζουν σχετικά με τις αποζημιώσεις και τους λόγους που δεν πέταξαν τα αεροπλάνα για το χαλάζι.

Τοποθετήσεις έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Βενιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Χαλκίδης και πολλοί αγρότες.

Σε πολλά σημεία η κουβέντα ξέφυγε του θέματος όπως και σε πολλά άλλα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Αργύρη Μποτού ο οποίος ανέφερε πως υπεύθυνη για το γεγονός πως δεν πέταξαν τα αεροπλάνα πριν την χαλαζόπτωση είναι η ανάδοχος εταιρία. Ερωτηθείς σχετικά με το αν ζητηθούν οι ευθύνες από την εταιρία ο κ. Μποτός είπε πως βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί με την ανάδοχο εταιρία, εκείνη έχει το δικαίωμα να πετάξει τα αεροπλάνα μετά το πέρας τεσσάρων (4) μηνών, προθεσμία η οποία λήγει την 1η του Σεπτέμβρη.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη καθώς και βίντεο από τις τοποθετήσεις και τις εντάσεις στη διάρκεια της συζήτησης:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *