ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Σύσσωμη αντίδραση της αντιπολίτευσης για το πανηγύρι στην Αλεξάνδρεια (βίντεο)

Σύσσωμη αντίδραση της αντιπολίτευσης για το πανηγύρι στην Αλεξάνδρεια (βίντεο)

dimotikosymvoulioΌπως αναμενόταν, έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας στην πρόταση του αντιδημάρχου Σάκη Κούγκα για την παύση ύπαρξης της εμποροπανήγυρης στην Αλεξάνδρεια τον 15Αύγουστο (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Τοποθετήσεις έκαναν ο Γιάννης Γκιουρτζής ο οποίος έριξε μομφή στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου. Ο Κώστας Ναλμπάντης είπε πως δεν τιμά κανέναν από την διοίκηση να ολοκληρώσουν τη θητεία σταματώντας το πανηγύρι του 15Αύγουστου. Ο Νίκος Ανεσίδης αναφερόμενος στον Σάκη Κούγκα είπε πως είναι πολύ βαριά απόφαση να σταματήσει το πανηγύρι στην Αλεξάνδρεια.

Πρόταση κατέθεσε ο Χάρης Χατζημιχαήλ ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταφορά του πανηγυριού στο 1ο-5ο δημοτικά σχολεία Αλεξάνδρειας. Πιο σκληρός στην κριτική του προς τον Σάκη Κούγκα ήταν ο Γιάννης Απατσίδης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά “Εγώ θα πω ξεκάθαρα αυτό που οι υπόλοιποι ψέλλισαν. Βλέπω μια εκδίκηση την οποία δεν ξέρω αν έχεις το δικαίωμα να την κάνεις”.

Τελικώς η πρόταση για τη μη διεξαγωγή του πανηγυριού αποσύρθηκε και αποφασίστηκε ο δήμος Αλεξάνδρειας να έρθει άμεσα σε επαφή με τους διευθυντές του 1ου και του 5ου δημοτικών σχολείων Αλεξάνδρειας για να συζητηθεί το ενδεχόμενο διεξαγωγής του πανηγυριού στον αύλειο χώρο των σχολείων.

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις για το θέμα:








Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *