ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Παραλειπόμενα από τη συναυλία της Θεοδωρίδου στην Αλεξάνδρεια

Παραλειπόμενα από τη συναυλία της Θεοδωρίδου στην Αλεξάνδρεια

DSC_1165Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Δημήτρης Παπαδόπουλος προλόγισε τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ο κ. Παπαδόπουλος χαιρέτησε και τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη αλλά έκανε αναφορά και στον απερχόμενο Φώτη Δημητριάδη.

***

Με την έναρξη της συναυλίας, αρκετές και μάλιστα μεγάλες ακρίδες έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή. Μία από αυτές ανέβηκε στο φόρεμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και χρειάστηκε η παρέμβαση του μαέστρου της τραγουδίστριας για να την αφαιρέσει. Η Θεοδωρίδου σχολιάζοντας με χιούμορ είπε “Κάτι για κουνούπια μου είπατε, για ακρίδες δεν ήξερα τίποτα!”.

***

Τη συναυλία παρακολούθησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης συνοδευόμενος από τον Στέφανο Δελιόπουλο και τον Στέφανο Γκιουρτζή.

Από την διοίκηση του δήμου εκτός του προέδρου της ΚΕΔΑ τη συναυλία παρακολούθησαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου και ο αντιδήμαρχος Κώστας Βενιόπουλος.

***

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προτίμησαν να καθίσουν έξω από τον χώρο της συναυλίας στο αμφιθέατρο και με μπύρα και κρασί που είχαν προμηθευτεί από νωρίς, απόλαυσαν ηχητικά τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

***

Εντυπωσίασε τον αντρικό πληθυσμό η παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο που ακούσαμε ήταν:  “Ήξερα ότι είναι ωραία γυναίκα αλλά δεν την περίμενα τόσο εντυπωσιακή

***

Στις 22:00  ξεκίνησε η συναυλία αν και η ανακοίνωση έλεγε 21:30. Έτσι όμως συμβαίνει τις περισσότερες φορές.

***

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια προπώλησης στο MEZZO. Κάποια λίγα που είχαν μείνει στο κολυμβητήριο, εξαντλήθηκαν και εκείνα, έτσι όποιος δεν πρόλαβε να τα προμηθευτεί αναγκαστικά πλήρωσε 3 ευρώ επιπλέον στην είσοδο του αμφιθεάτρου.

***

Ενθουσιασμένη έμεινε η Νατάσα Θεοδωρίδου από το κοινό της Αλεξάνδρειας κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *