ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έκλεισε μετά από 21 χρόνια το ιστορικό DACCAPO στην Αλεξάνδρεια…

daccapo (Αντιγραφή)Λίγο πριν κλείσει τα 21 χρόνια λειτουργίας του, το παλαιότερο μπαρ της Αλεξάνδρειας, το DACCAPO, έκλεισε οριστικά το βράδυ του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου.

Όλη η Αλεξάνδρεια και όχι μόνο φυσικά, έχει περάσει από το ιστορικό πλέον μπαρ και η είδηση του κλεισίματος του καταστήματος στεναχώρησε πολλούς.

Οι ιδιοκτήτες Διονύσης Ψαράς και Τϊνα Παναπακίδου, με μία λιτή ανακοίνωση μέσω facebook ευχαρίστησαν για την στήριξη τόσων ετών τους φίλους και πελάτες του μαγαζιού και το βράδυ του Σαββάτου αποχαιρέτησαν με ένα τελευταίο πάρτι το αγαπημένο τους στέκι.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ιδιοκτητών του DACCAPO

….και λίγο πριν κλείσουμε τα 21 χρόνια λειτουργίας ήρθε η ώρα να πούμε αντίο…

Πίστευα πως δε θα ήταν τόσο δύσκολο να γράψω μερικά λόγια….τελικά όμως είναι! To μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια! Το DACCAPO ήταν για μας ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας όμως είμαι σίγουρη πως και για πολλούς από σας δε θα είναι κάτι που θα ξεχαστεί εύκολα! Κρατάμε λοιπόν όλες τις όμορφες στιγμές , εικόνες ζωντανές μέσα στην καρδιά μας και κλείνουμε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται DACCAPO!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *