ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στη Νάουσα (ρεπορτάζ – στατιστικά)

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στη Νάουσα (ρεπορτάζ – στατιστικά)

gas

Γράφει ο Σταύρος Μπαλιάκας

Πραγματοποιώντας μια πολύ μέτρια εμφάνιση ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ηττήθηκε από τον Ζαφειράκη Νάουσας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ΕΚΑΣΚΕΜ. Η κακή άμυνα κυρίως στο 1ο ημίχρονο και η μεγάλη αστοχία στοίχισαν στην ομάδα της πόλης.

Κάκιστο ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο, όπου ο ΓΑΣ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.Κακός αμυντικός προσανατολισμός,εύκολα χαμένα καλάθια στην επίθεση και πολλές άστοχες βολές αποτέλεσαν το σκηνικό  στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Ζαφειράκης ευστόχησε σε 5 τριποντα (29-17).

Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ συνέχισε την κακή εμφάνιση.Ο Ζαφειράκης έφτασε να προηγείται και με 38-19.Κάπου εκεί όμως ο ΓΑΣ κατάφερε να αντιδράσει.Με όπλο την άμυνα μάζεψε τη διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε στο 45-33.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ συνέχισε με μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα.Αρχικά μείωσε κι άλλο το σκορ και στη συνέχεια επέστρεψε στον αγώνα αφού κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την εκπνοή του δεκαλέπτου  (52-52).

Στο 4ο δεκάλεπτο κι ενώ όπως φάνηκε από το προηγούμενο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ θα έπαιρνε ακόμη μια μεγάλη νίκη,δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.Πολλά χαμένα λέι απ και μεγάλη κόπωση κυρίως των βασικών παιχτών δεν επέτρεψαν την ολική επαναφορά. Τελικό σκορ 72-64.

Οι πόντοι: Στογιαννόπουλος 21 (3), Μπαλιάκας 6, Αβραμίδης 8 (1), Παπαγερίδης 8 (1), Ζήσιος 5, Νικολόπουλος 16 (2), Αλεξόπουλος, Περπερίδης, Ρουσόπουλος, Μπαγιώκας, Νταμτσιόπουλος.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και όλοι μαζί (παίχτες, διοίκηση, προπονητές) να δώσουν το σύνθημα  ανασύνταξης της ομάδας εν’όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα του επόμενου Σαββατου με τον Φ.Ο. Αριδαίας στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *