ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Οι αποκλεισμοί είναι η ισότητά σας κύριε πρόεδρε της ΚΕΔΑ Στέφανε Δελιόπουλε;

deliopoulos (Αντιγραφή)Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Στέφανος Δελιόπουλος αναίρεσε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με την ισότητα και τη διαφάνεια για τα οποία μιλούσε με ανακοινώσεις και δελτία τύπου.

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς αποκλείστηκε από την ΚΕΔ Αλεξάνδρειας μέσω του αντιπροέδρου της επιχείρησης Μανώλη Σταυρή από την συνέντευξη των Boys and Noise στο ξενοδοχείο Μάνθος με το πρόσχημα πως εμείς δεν ήμασταν χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων της ΚΕΔΑ.

Δηλαδή, οι δημότες που θα πληρώσουν τις εκδηλώσεις, που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις και στηρίζουν με πολλούς τρόπους τις εκδηλώσεις δεν έχουν το δικαίωμα να ενημερωθούν σχετικά με το θέμα από εμάς.

Κύριε πρόεδρε της ΚΕΔΑ Στέφανε Δελιόπουλε, για πρώτη φορά στα χρονικά αποκλείονται μέσα ενημέρωσης από συνεντεύξεις τύπου πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών ενός δήμου. Δυστυχώς για εσάς πέφτετε από σφάλμα σε σφάλμα.

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς προέβαλλε τις εκδηλώσεις σας όπως μας ζητήσατε όπως προέβαλε και όποιες ανακοινώσεις με δικά σας τηλεφωνήματα ζητήθηκαν χωρίς το παραμικρό αντίτιμο και όμως μας αποκλείσατε.

Αλήθεια και ο δήμαρχος με την υπόλοιπη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας συμφωνούν με αποκλεισμούς; Αυτά υποσχόταν σαν νέα διοίκηση;

Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *