ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Επέστρεψε στις νίκες ο ΓΑΣ: Επικράτησε στην Αλεξάνδρεια της Αριδαίας (εικόνες-ρεπορτάζ-στατιστικά)

DSC_0338 (Αντιγραφή)

Γράφει ο Σταύρος Μπαλιάκας

Επιστροφή στις νίκες για την ομαδα της πόλης.Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ κέρδισε τον Φ.Ο. Αριδαίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ΕΚΑΣΚΕΜ και παρέμεινε μόνος 2ος.Είχαμε επισημάνει και από εδώ ότι το παιχνίδι με την Αριδαία μόνο εύκολα δε θα είναι.Η μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ δεν απεικονίζει εξ ολοκλήρου την ροή του αγώνα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, παρόλο που ο ΓΑΣ δεν έχασε σε κανένα σημείο την πρωτοπορία.

Ο ΓΑΣ αυτή τη φορά ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι ξεφεύγοντας με 17-9 στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια η Αριδαία ανέβασε τον ρυθμό της αλλά ο ΓΑΣ κρατούσε πάντα ένα προβαδισμα,που δυσκολευόταν να το διευρύνει.Έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 33-25.

Στο 2ο ημίχρονο  αμφότερες οι δυο ομάδες έπαιξαν για αρκετή ώρα άμυνα ζώνης.Αυτό είχε ως συνέπεια να σημειωθούν πολλά τρίποντα εκατέρωθεν. Το ματς συνεχιζόταν να είναι κλειστό στο τέλος της 3ης περιόδου (47-41).

Στο 4ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ είχε περισσότερα αποθέματα ενέργειας,έβγαλε κάποια μεγάλα σουτ και κατάφερε να δώσει εύρος στο τελικό σκορ 76-57.

Τα δεκάλεπτα 17-9, 33-25, 47-41, 76-57

Οι πόντοι: Ρουσόπουλος 6 (2), Ζήσιος 4, Στογιαννόπουλος 17 (1), Μπαλιάκας 10, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 13 (1), Νικολόπουλος 21 (3), Πρόϊος 1, Σιτσάνης, Μπαγιώκας, Περπερίδης, Νταμτσιόπουλος.

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο με μόλις 2 ήττες, παίζοντας όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας (με εξαίρεση το χθεσινό). Η ομάδα βέβαια δείχνει σημάδια κόπωσης γι’αυτό και η διακοπή έρχεται την καλύτερη στιγμή.

Καλές γιορτές σε όλους και σας περιμένουμε την Κυριακή  28/12 στο 1ο τουρνουά μπάσκετ Αλεξάνδρειας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου. Η συνέχεια από το Alexandria-gidas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *