ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στην Φλώρινα αγωνίζονται οι Μικτές Ημαθίας

Στην Φλώρινα αγωνίζονται οι Μικτές Ημαθίας
miktesflorinaΤην Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του α’ γύρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας στο ΔΑΚ Φλώρινας. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12.45 με διαιτητή τον κ. Καρυπίδη Μιχαήλ και βοηθούς τους…

κκ Θεολόγου Παν. και Δεμερτζή Χρ., ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 με πρώτο διαιτητή τον κ. Θεολόγου Παν. και με τους ίδιους βοηθούς, όλοι του Συνδέσμου Πέλλας.
Μετά το προγραμματισμένο ρεπό του 3ου ομίλου, οι Μικτές ομάδες της Ημαθίας ρίχνονται ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος, όπου θα ταξιδέψουν στην ακριτική Φλώρινα, για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες. Οι ομάδες της Ημαθίας δείχνουν σαφέστατα καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους, παρόλα αυτά ο ενωσιακός κ. Λυμούσης δεν ησυχάζει και ζητά από τους παίκτες αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα στα παιχνίδια, για να δικαιώσουν την μέχρι τώρα πορεία τους. Η ομάδα των Νέων της Φλώρινας στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν έχει βαθμούς, εντούτοις η εικόνα που παρουσιάζει θεωρείται θετική. Αντίθετα οι ομάδες των Παίδωνισοβαθμούν με δυο νίκες η κάθε μια, που ασφαλώς και κάνει τον αγώνα που θα προηγηθεί περισσότερο ενδιαφέροντα γι’ αυτουςπου θα ταξιδέψουν στην παγωμένη Φλώρινα. Περιμένουμε τις ομάδες του Νομού μας να γυρίσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά με νικηφόρα αποτελέσματα. 
 
Προπόνηση την Δευτέρα 14/1
Ο ενωσιακός προπονητής έχει καλέσει για την Δευτέρα 14/1 στις 3.30 μμ στο γήπεδο Παλατιτσίων, από είκοσι παίκτες σε κάθε τμήμα, με σκοπό να δουλέψει καλύτερα σε θέματα τεχνικοτακτικής, συνεργασίες και αυτοματισμούς. Δυο μόνο απουσίες από το τμήμα των Παίδων, καθώς θα απουσιάσουν ο Κοτσογιαννίδης και ο αρχηγός της Πέϊος, καθώς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και εκτιμάται ότι θα επανέλθει μετά 15 μέρες στην ενεργό δράση. Οι παίκτες των δυο ομάδων πρέπει την Δευτέρα να προσκομίσουν και τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας. Να υπενθυμίσουμε δε ότι στην ομάδα των Νέων αγωνίζονται μέχρι τρεις ηλικίες (1996-97-98). Επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι 4 παίκτες γεννηθέντες το 1996 και 2 αναπληρωματικοί, μόνο από ερασιτεχνικά σωματεία (όχι ΠΑΕ). Ενώ απεριόριστος είναι ο αριθμός των παικτών από ΠΑΕ (ερασιτέχνες και εκπαιδευόμενοι) στους Παίδες. ΦΥΣΙΚΑ απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις Μικτές ομάδες είναι, οι ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική Ένωση.
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ 
Για τους αγώνες των ομάδων μας, που θα γίνουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην Φλώρινα, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων Ημαθίας κάνει γνωστό ότι οι παίκτες που θα επιλεγούν και θα είναι στην αποστολή από την περιοχή της Νάουσας, θα συγκεντρωθούν στις 8.45 το πρωί μπροστά στην πάνω πύλη του Σταδίου της Νάουσας, όπου στις 9.00, θα γίνει αναχώρηση με λεοφωρείο, για Βέροια. Οι υπόλοιποι παίκτες των γύρω περιοχών του Νομού, θα βρίσκονται στο Εθνικό Στάδιο της Βέροιας στις 9.15 το πρωί, έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό (άσπρες κάλτσες-παπούτσια για χόρτο) και φυσικά τα ΔΕΛΤΙΑ Αθλητικής Ιδιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *