ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Την Τετάρτη παίζουν οι Μικτές Ημαθίας

Την Τετάρτη παίζουν οι Μικτές Ημαθίας
paidesΤην Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (1ης β’ γύρου) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, με την σημείωση πως γηπεδούχος ορίζεται η Κοζάνη. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις…

12.45 μμ, ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 μμ 

Η καθιερωμένη προπόνηση των παικτών των δυο ομάδων της Ημαθίας μετατίθεται για την Τρίτη 23/1 και ώρα 3.30 μμ αντί της Δευτέρας. Ο λόγος είναι ότι ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης την ημέρα εκείνη θα παραβρεθεί στην Κατερίνη, όπου επιτελείο του Team της Εθνικής Ομάδας με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων Τάκη Φύσσα και τον Συντονιστή του προγράμματος και άμεσο συνεργάτης του κ. Σάντος, Λεωνίδα Βόκολο, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των Ενώσεων της Κεντρικής Μακεδονίας για τα κυριότερα βήματα εφαρμογής του Στρατηγικού Πλάνου των Εθνικών ομάδων. Το πρώτο και αποφασιστικό εξ αυτών είναι η πλήρης υλοποίησή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και η διαδικασία της ετήσιας συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας με ποδοσφαιριστές κάτω των 15 ετών. Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα επιλεγούν από ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών (προπονητών των Ενώσεων, περιφερειακών προπονητών και ομοσπονδιακών τεχνικών) και θα αποτελέσουν τη βάση του πυραμιδοειδούς στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης, που καταλήγει στην κορυφή του στην Εθνική Ανδρών. Κύρια επιδίωξη του προγράμματος είναι η οργανωμένη και με σύγχρονα μέσα εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών που επανδρώνουν τις Εθνικές Ομάδες και ταυτόχρονα, η απόκτηση μιας ενιαίας αγωνιστικής ταυτότητας όλων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Χώρας μας.
Ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών των δυο τμημάτων, για την προπόνηση της Τρίτης 23/1, στην οποία ο προπονητής της Ημαθίας θα επιδιώξει μέσα από ασκήσεις τεχνικοτακτικής και συνεργασιών, καθώς και με στημένες φάσεις, να κρατήσει σε ετοιμότητα τους παίκτες του, οι οποίοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των αγώνων και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για μια ακόμη καλή εμφάνιση από την πλευρά και των δυο ομάδων.
 
Ντέρμπυ τη Τετάρτη 23/1 με Κοζάνη
 
Σπουδαίους αγώνες περιλαμβάνει το μενού για την Τετάρτη, αφού αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες της 3ης Περιφέρειας. Οι Παίδες της Ημαθίας υπολείπονται των αντιπάλων της Κοζάνης τρεις βαθμούς, με καλύτερο όμως συντελεστή τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας. Έτσι το παιχνίδι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν. Εξάλλου στις ομάδες αγωνίζονται και οι δυο πρώτοι σκόρερ του ομίλου. Ο Πιτσιάβας Ζήνων με δέκα τέρματα και ακολουθεί ο Καραγιάννης Αναστάσιος της Ημαθίας με επτά τέρματα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.45 μμ και θα το διευθύνουν οι κκ Τζοφώλης Αριστ. με βοηθούς τους Γρατσάνη Ευάγγ. και Ρούσση Φατ. του συνδέσμου Τρικάλων.
Στις 3 το μεσημέρι οι αντίστοιχες ομάδες των Νέων Ημαθίας και Κοζάνης θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχουν, σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμένα σε αρκετά ταλέντα που υπάρχουν στα δυο Ενωσιακά συγκροτήματα. Οι δυο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση, αλλά και πάλι η Ημαθία έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων σε ισοβαθμία. Πιστεύουμε πως το θέαμα θα είναι αντάξιο του ταλέντου των 22 ποδοσφαιριστών. Νικητής ας είναι το ποδόσφαιρο. Τον αγώνα θα διευθύνει η ίδια τριπλέτα με πρώτο διαιτητή τον κ. Γρατσάνη Ευάγγελο.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *