ΤΟΠΙΚΑ posted by

Θα παραδοθεί χωρίς καθίσματα το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας;

Θα παραδοθεί χωρίς καθίσματα το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας;
1 3Το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητιέται έντονα στην κοινωνία της Αλεξάνδρειας πως η μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας θα παραδοθεί χωρίς καθίσματα τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στην εργολαβία η οποία ολοκληρώνει τις διαδικασίες παράδοσής του. 
Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβαρδίνα ο οποίος μας ενημέρωσε πως το έργο γίνεται υπό…

την επίβλεψη της διεύθυνσης της ΠΕΚ και θα ολοκληρωθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά χρηματοδότηση ύψους 2.200.000 ευρώ περίπου, θα ολοκληρωθεί πράγματι χωρίς να συμπεριληφθούν σε αυτό τα 300 καθίσματα και κάποια κομμάτια της αίθουσας ακόμα. Ωστόσο άμεσα αναμένεται να προκηρυχθεί και το δεύτερο κομμάτι του οποίου η χρηματοδότηση αγγίζει το ποσό των 800.000 ευρώ και στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το υπόλοιπο (καθίσματα, σκηνή κλπ) μέρος του Πνευματικού Κέντρου. Ο διαχωρισμός σε δύο κομμάτια έγινε για τεχνικούς λόγους όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος. 
stratigos 2Σχετικά με αυτό που ακούστηκε πως αρχικά ήταν προγραμματισμένο να υπάρξουν περισσότερα από 300 καθίσματα, ο Νίκος Γκαβαρδίνας δήλωσε πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού εξ αρχής ήταν προγραμματισμένος ο συγκεκριμένος αριθμός καθισμάτων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *