ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κίμωνας Παράσχου: Δεν με ενδιαφέρει καμία υποψηφιότητα

Κίμωνας Παράσχου: Δεν με ενδιαφέρει καμία υποψηφιότητα
kimonradioΣυνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο στο Ράδιο Αλεξάνδρεια ο Κίμωνας Παράσχου. Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Ημαθίας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο. 
Από κει και πέρα ερωτηθείς για την κατάσταση στον δήμο Αλεξάνδρειας, ο Κίμωνας Παράσχου ανέφερε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την…

κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο η πόλη όσο και ο διευρυμένος δήμος. Ωστόσο αιτιολόγησε την διοίκηση του Φώτη Δημητριάδη η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε έπεσε σε περίοδο κρίσης στην οποία τα έσοδα στους δήμους είναι περιορισμένα. Αντιθέτως αναφέρθηκε στα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση του Μπάμπη Γκιόνογλου με τις πολλές προσλήψεις και το μεγάλο χρέος στο ΙΚΑ. 
Ο Κίμωνας Παράσχου απαντώντας σε ερώτηση, είπε πως δεν θα είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου για να διεκδικήσει τον δήμο ενώ μέχρι και τη στιγμή της συνέντευξης δεν ενδιαφέρεται να είναι ούτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αφού όπως είπε θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια και την δουλειά του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *