ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Μακροχώρι 1-5 (πλήρες ρεπορτάζ)

Αλεξάνδρεια – Μακροχώρι 1-5 (πλήρες ρεπορτάζ)
DSCF7243Την ευρεία ήττα με 1-5 γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της χτες από το Μακροχώρι. Οι πράσινοι φάνηκαν αδιάφοροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να κάνουν περισσότερο αγγαρεία παρά να θέλουν πραγματικά να αγωνιστούν σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στη Δ’ Εθνική. 
Το Μακροχώρι ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την…

ευκαιρία να προσφέρει θέαμα και μεγάλο αριθμό τερμάτων. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Αντώνης Ηλιάδης των φιλοξενούμενων που με τέσσερα προσωπικά τέρματα δίκαια χρίστηκε ο MVP της συνάντησης. 

Το σκορ άνοιξε στο 18′ όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσακαλίδη ο Αντ. Ηλιάδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κύρου (0-1). Η Αλεξάνδρεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 43′ όταν ο Τεπετός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πιπιλιάρης με κοντινή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σταματέλο. Το Μακροχώρι ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη για το πρώτο ημίχρονο αφού στις καθυστερήσεις ο Ζαρογιάννης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσακαλίδη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ ο Τσακαλίδης έκανε το σουτ, ο Κύρου απέκρουσε ασταθώς, ο Αντ. Ηλιάδης πήρε το “ριμπάουντ” και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-3. Οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος μετά την μπαλιά του Θεοδωρίδη πέτυχε το 4ο τέρμα των φιλοξενούμενων (1-4). Το τελικό 1-5 σημείωσε και πάλι ο Αντ. Ηλιάδης στο 74ο λεπτό. 
Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Καραλιόλιο από τα Γρεβενά όπως και των βοηθών του Ρίνγκου και Στεφούλη. 
Η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο
Η παρουσίαση των ομάδων
Το διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς
 Αλεξάνδρειας και Μακροχωρίου
Η εντεκάδα της Αλεξάνδρεια
Η εντεκάδα του Μακροχωρίου

Ο Παπαδημητρίου σε μία προσπάθεια
Ο παλιός διαιτητής Βασίλης Παμπορίδης ανάμεσα στους
 συνεργάτες του Ράδιο Αλεξάνδρεια 
Αλεξάνδρο Τσακιρίδη και Μάκη Σαπουνόπουλο
Ο Αραμπατζής σε μία προσπάθεια
 
Αλεξάνδρεια: Κύρου, Βλάχος, Πιπιλιάρης, Παπαδημητρίου (75’ Γιοβανόπουλος), Ζωγράφος, Μυλωνάς, Χατζηβασιλειάδης (54’ Αβραμίδης), Αραμπατζής, Αραπέλλης, Τεπετός, Λέκκας (68’ Τζιβελέκης)
Μακροχώρι: Σταματέλος, Μπάκανος (46’ Αντωνίου), Θ. Συμεωνίδης, Δεληγιώργης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Αντ. Ηλιάδης, Θεοδωρίδης, Γ. Συμεωνίδης (57’ Καλούδης), Τσακαλίδης, Μαυριδόγλου (63’ Βελλίνης)
 
 
 
sapounopoulos
 
 
 
 
 
 
Ρεπορτάζ, εικόνες, βίντεο: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *