ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κάστορας – Αλεξάνδρεια 0-2 (ρεπορτάζ)

Κάστορας – Αλεξάνδρεια 0-2 (ρεπορτάζ)
kastoralex1Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αλεξάνδρεια στην Καστοριά κόντρα στον Κάστορα. Το τελικό 0-2 κρίνεται δίκαιο αφού οι πράσινοι απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος της βαθμολογίας, ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα στις φάσεις που δημιούργησαν. Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ηλιόλουστο γήπεδο κάτω από…

πολύ καλές καιρικές συνθήκες.
Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της αναμέτρησης, στο 11’, η Αλεξάνδρεια θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ όταν ο Χαλβατζής παίρνοντας το «ριμπάουντ» σε σουτ του Κίτσα και ασθενή απόκρουση του Κοσμίδη, από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Κίτσα έξω από την μεγάλη περιοχή θα τραντάξει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Δεύτερο δοκάρι για την Αλεξάνδρεια στο 23’ όταν Αραπέλης με διαγώνιο σουτ θα βρει την αριστερή δοκό. Στο 28’ ο Σίμου σε τετ α τετ με τον Κύρου θα στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας. Η καλύτερη φάση των γηπεδούχων θα έρθει στο 35’ όταν μετά την μπαλιά του Σίμου ο Τάσιος από κοντά θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 64’ οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Αντωνιάδη από τον Μυλωνά.
kastoralexΣε καλά πλαίσια κυμάνθηκε η διαιτησία του Γιώτη και των βοηθών του Αντωνίου και Ντόντη από τον σύνδεσμο Ηπείρου.
Ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Αλεξάνδρεια στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία έφτασε στους 18 βαθμούς.
ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Κοσμίδης, Παντελίδης, Τάντσης, Δινάδης (63’ Καρανάσιος), Παπαθανασίου, Μήνος, Σίμου, Γκούρλιας, Αντωνιάδης Κ. (69’ Κοκοβίδης), Αντωνιάδης Γ., Τάσιος (73’ Καραμήτρος).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Κύρος, Βλάχος, Παπαδόπουλος (60’ Λέκκας), Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ζωγράφος, Χαλβατζής, Κίτσας, Αραπέλλης (84’ Χαζτηβασιλειάδης).
 
Δήλωση Κυριάκου Καρασαββίδη: Να τονίσω ξανά ότι δεν είμαι προπονητής αλλά συμπαίχτης με όλους τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πειθαρχία, δύναμη και πάθος. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο 2ο μέρος συνεχίσαμε με το ίδιο σκεπτικό και καταφέραμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε, θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έμειναν για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Δαμιανός Δέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *