ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεχίζεται η καλοκαιρία – δείτε την πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή

Συνεχίζεται η καλοκαιρία – δείτε την πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή
kairos10aΑυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Β. Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός, αλλά το μεσημέρι στα ορεινά της Ηπείρου, της Στ. Ελλάδας κια της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Το πρωί η ορατότητα θα…

είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 
 
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί έως μέτριοι και στο Ιόνιο ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί μέτριοι.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε ισχυρούς και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.
 
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, με βελτίωση από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *