ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Συρόπουλος σε Γκυρίνη: «Αν έρθουν καταλογισμοί στον δήμο, να πληρώσεις τα δικά μου!» (βίντεο)

Συρόπουλος σε Γκυρίνη: «Αν έρθουν καταλογισμοί στον δήμο, να πληρώσεις τα δικά μου!» (βίντεο)

Μία από τις τοποθετήσεις που προκάλεσε αίσθηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας ήταν αυτή του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Συρόπουλου.

Ο κ. Συρόπουλος μεταξύ σοβαρού και αστείου απευθυνόμενος στον δήμαρχο, ρώτησε αν υπάρχει θέμα καταλογισμών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Στην αρνητική απάντηση που πήρε από τον Παναγιώτη Γκυρίνη, επανήλθε λέγοντας πως σε περίπτωση αν σε μερικά χρόνια έρθουν καταλογισμοί στους δημοτικούς συμβούλους, θα ήθελε ο δήμαρχος να πληρώσει και όσα καταλογιστούν στον ίδιο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

7 Σχόλια

  • Αστεία –αστεία αλλά ο Συρόπουλος του το πέταξε μπαλάκι. Βέβαια ο Δήμαρχος χασκογελώντας αρνήθηκε τα περί καταλογισμού αλλά εγώ τον ρωτώ ορκίζεται κιόλας ότι δεν θα υπάρξουν καταλογισμοί στην θητεία του? Ε ρε θα ακολουθήσουν κάτι γλέντια που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

  • Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι θα υπάρξουν καταλογισμοί σε πολλές περιπτώσεις παράνομων αποφάσεων από τους τσαμπουκάδες τις οικονομικής επιτροπής και όχι μόνο.

  • ΣΥΡΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

  • ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  • Όλοι αυτοί που με τις μαγκιές τους εφαρμόζανε τους νόμους αλλά κάρτ και κάνανε αγορές χωρίς αναθέσεις και χωρίς δημοπρασίες και μετά στέλνανε τους προμηθευτές να κάνουν αγωγές για να πάρουν τα λεφτά τους με κατασχέσεις από την τράπεζα θα λογοδοτήσουν.

  • ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝΕ ΜΑ ΠΟΤΕ?ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ 2000000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ.60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΦΑΤΕ ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  • ΣΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 500000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ Η ΔΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1000000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΤΩΡΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up