ΤΟΠΙΚΑ posted by

To 1o Λύκειο Αλεξάνδρειας πήγε εκδρομή στον Όλυμπο και έχασε τον δρόμο του!

To 1o Λύκειο Αλεξάνδρειας πήγε εκδρομή στον Όλυμπο και έχασε τον δρόμο του!
1oGELΔεχτήκαμε πριν από λίγο μήνυμα από αναγνώστρια το οποίο ανέφερε πως το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας σήμερα πήγε εκδρομή στον Όλυμπο και έχασαν την πορεία τους με αποτέλεσμα να χαθούν στο βουνό. Η ίδια, μητέρα ενός από τα παιδιά του σχολείου, όπως ήταν φυσικό ανησύχησε στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με το παιδί της. Τελικώς όπως αναφέρει το μήνυμα τυχαία…

ένα τμήμα του σχολείου μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο εξοχικό κέντρο. Ένα άλλο τμήμα ωστόσο δεν κατάφερε να βρεθεί και για τον λόγο αυτό κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λιτοχώρου. 
Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Λιτοχώρου από όπου και επιβεβαιώσαμε πως 129 μαθητές συνοδευόμενοι από 19 καθηγητές έχασαν τον δρόμο τους στον Όλυμπο. Όλοι ωστόσο είναι καλά και έχουν βρεθεί άπαντες μετά την παρέμβαση και επιχείρηση της πυροσβεστικής η οποία ακόμα (17:50) βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Διαβάστε το μήνυμα που λάβαμε από την αναγνώστριά μας: 
Σήμερα 19/4 το 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας πήγε ημερήσια εκδρομή στο Λιτόχωρο. Τρεις ώρες προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το παιδί μου και δεν μπορούσα. Γιατί;! Τα παιδιά μαζί ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ πήγαν για πεζοπορία στον Ολυμπο και χάθηκαν στο βουνό. Περιφέρονταν ώρες στο βουνό χωρίς να μπορούν να βρουν το δρόμο για να επιστρέψουν στο Λιτόχωρο. Τελικά βγήκαν ΤΥΧΑΙΑ σε ένα μέρος που είναι εξοχικό κέντρο. Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν. Ποιά είναι η αρμοδιότητα και η ευθύνη των καθηγητών; Εν τω μεταξύ περιμένουν να εμφανιστεί ακόμα ένα γκρουπ μαθητών το οποίο δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Περιμένουμε ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *