ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εντυπωσιακή παρουσία των καταστημάτων της Αλεξάνδρειας χτες στο δημαρχείο

Εντυπωσιακή παρουσία των καταστημάτων της Αλεξάνδρειας χτες στο δημαρχείο

P1030948Γέμισε από τις λίγες φορές, η αίθουσα του δημαρχείου στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Ο λόγος ήταν η παρουσία καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος, του προσωπικού αλλά και των προμηθευτών των καταστημάτων αυτών. Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ζήτησαν…

τον λόγο. 

Ο Μανώλης Σταυρής

Εκ μέρος των καταστηματαρχών μίλησε ο Μανώλης Σταυρής ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε πριν από λίγες μέρες μεταξύ του αντιδημάρχου Σάκη Κούγκα και των καταστηματαρχών (διαβάστε το ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ) και στην οποία ενημερώθηκαν λίγο πολύ πως θα πρέπει να αφαιρέσουν μία ολόκληρη σειρά τραπεζοκαθισμάτων μπροστά από τα καταστήματά τους. 

Ο Μ. Σταυρής ζήτησε να υπάρξει μία συνάντηση των καταστηματαρχών με την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου για να μπορέσουν να δουν τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν οι χώροι του κάθε καταστήματος αφού οι τοποθεσίες δεν είναι ίδιες για όλους. Στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, σε δημοσκόπηση υπάρχει ως βασικό πρόβλημα της πόλης η ανεργία, και εσείς με την κίνηση αυτήν θέλετε να οδηγήσετε εμάς, το προσωπικό και τους προμηθευτές μας στην ανεργία συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Σταυρής. 

Παίρνοντας τον λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαροχς Σάκης Κούγκας είπε πως στη συνάντηση που έγινε ζητήθηκε να προσαρμοστεί ο χώρος του κάθε καταστήματος με τον νόμο και όπου υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει μία σχετική ανοχή. 

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφιστεί το τι θα ισχύσει φέτος για τα καταστήματα.  

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης η αίθουσα άδειασε θεαματικά και το ραντεβού ανανεώθηκε ουσιαστικά για την επόμενη συνεδρίαση. 

Πριν

 

Μετά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *