ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αυτό έπρεπε να κάνουν στην Αλεξάνδρεια για να πληρώσουν τη διαιτησία!

Αυτό έπρεπε να κάνουν στην Αλεξάνδρεια για να πληρώσουν τη διαιτησία!
ballaΘυμόμαστε όλοι πριν από λίγες βδομάδες όταν η ομάδα της Αλεξάνδρειας παραλίγο να μην μπορέσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη Δ’ Εθνική αφού αδυνατούσε να συγκεντρώσει τα έξοδα της διαιτησίας. Ευτυχώς τότε στον αγώνα με την Νάουσα την τελευταία αγωνιστική βρέθηκε παράγοντας της πόλης που πλήρωσε την διαιτησία. Διαβάστε ένα περιστατικό που έγινε στη…

Λέσβο όταν ερασιτεχνική ομάδα αδυνατούσε να πληρώσει τη διαιτησία: 
Τα χρήματα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποτέ δεν έρεαν άφθονα και τώρα με την κρίση, παράγοντας ομάδας στη Λέσβο έστειλε sms στους παίκτες πως με 10 ευρώ παίζουν βασικοί και με 5 ευρώ αναπληρωματικοί, σε ματς προτελευταίας αγωνιστικής!
Στόχος του αποστολέα σύμφωνα με το Onsports.gr,ήταν να μαζευτεί ένα ποσό, προκειμένου να πληρωθεί η διαιτησία και να εξοφληθεί ένα χρέος στα πλυντήρια για τη φετινή χρονιά! Το μήνυμα εστάλη στους παίκτες το Σάββατο (20/4) το βράδυ και το παρουσίασε η ιστοσελίδα sportlesvos που κατάφερε να βρει το επίμαχο sms.
 
Πάντως, όπως αναφέρεται οι παίκτες που θα πλήρωναν να αντιμετωπίσουν τον… πελάτη, δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό.
 
Δείτε το επίμαχο sms:
 
 
thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *